Ziua Portilor Deschise

Dragi familii, dragi parinti si copii,

 

Pe 14 iunie 2018, incepand cu orele 17.00, Kogaion Gifted Academy va gazdui un eveniment special, deschis tuturor, dedicat descoperirii activitatilor anului viitor.

Prin urmare, va invitam cu mic, cu mare, la Ziua Portilor Deschise, o dupa-amiaza petrecuta impreuna, o dupa-amiaza sub semnul deschiderii, al  transparentei si al dialogului, dar, de asemenea, o dupa-amiaza in care detaliem metoda unica de predare in cadrul Kogaion Gifted Academy, alaturi de fondatori, mentori, echipa educationala si dialog cu familiile si copiii ce fac parte deja din programele noastre.

In fiecare zi au loc multe activitati de enrichment, iar multe altele sunt planificate in timpul vacantelor scolare. Pe 14 iunie, incepand cu orele 17:00, va vom impartasi proiectele noastre pentru anul școlar 2018/2019, un an mai bogat ca niciodata, cu noi programe specifice, menite sa sporeasca talentul innascut al fiecarui copil.

Ii invitam pe cei care doresc sa participe la aceasta zi sa completeze formularul de mai jos,  unde puteti indica, de asemenea, unul sau mai multe domenii de interes sau puteți pune întrebări specifice pe care le vom acoperi în timpul vizitei dvs.

Așteptăm cu nerabdare sa ne (re)vedem pe 14 iunie, la orele 17:00, la sediul nostru din Sos. Nordului nr. 94F, sector 1, Bucuresti.

 

Pe curând,

Echipa Kogaion Gifted Academy