Testimoniale

Ce spun copiii

“Va multumesc pentru tot! A fost cea mai tare tabara. Am mai fost intr-o tabara, dar nu era la fel ca asta. Aceasta tabara m-a facut sa ma cunosc, sa imi fac prieteni. Mi-a placut mult de Lajos pentru ca, chiar daca era existent cu unii dintre copii, mie tot mi-a placut. Iulian este foarte dragut. Ne-a ajutat sa jucam teatru, iar eu chiar imi doream sa fac teatru. Domnul Colceag este foarte amabil. Ne-a invatat multe lucruri. Diana este cea mai draguta. Cu mine s-a purtat foarte frumos.

Vreau sa mai vin in tabara asta. Este cea mai super tabara!”

Hermina Udriste

“Am invatat foarte multe. M-am distrat foarte bine si am invatat sa joc teatru si ping-pong. :)”

Tudor Udriste

“Mi-a placut foarte mult in tabara, in special cu dl. Florian Colceag de la care am invatat tabla inmultirii la chinezi si multe tehnici de relaxare.”

Ioan Vartolomei

“Am avut o amintire nestearsa.”

Sebastian Manole

Ce spun parintii

“A recunoaste si a aduce la suprafata potentialul existent intr-un copil, mi se pare un act de curaj, devotament si aparenta “nebunie”. Voi reusiti acest lucru si pentru asta va multumesc si sunt recunoscatoare.

Fie ca generatiile de copii viitoare sa duca mai departe daruirea, talentul si creativitatea voastra.

Felicitari!”

Cristina Cirsanu

“A fost o experienta pe care am cautat-o ceva vreme.

E un loc sanatos unde se transmit valori adevarate, cele care vor conta cu adevarat la formarea copiilor nostri.”

Mihaela & Cristi

“A fost o experienta foarte buna. Va multumim pentru tot. Ne-am simtit excelent.

Cu drag”

Sara Filip

“Pavel si Marcu au fost fericiti. Asta este cel mai important pentru noi! Felicitari pentru originalitatea programului si pentru organizare!

Multumim!”

Pavel, Marcu, Ana-Maria, Mihai Spulber & Bunica 🙂

“Felicitari pentru idee, executie, pasiune, daruire, iubire!

Mult succes in continuare, va vom fi alaturi.”

Anca Sigheti-Hauser

“<Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume> (Mahatma Ghandi). In aceasta saptamana am facut un pas important pe acest drum.

Sun recunoscatoare pentru aceasta sansa si le multumesc organizatorilor pentru efort, implicare si idealurile / visurile lor!”

Consuella, Cosmin & Justin

“A fost o experienta interesanta, folositoare. Ne bucuram ca am participat. Am acumulat multe informatii pe care le vom folosi si cred ca am facut un pas important in relatia cu copiii.”

Rares & Daniela Nistor

“Sunt experiente care ne marcheaza, iar aceasta tabara a marcat un drum pe care sper sa pornesc chiar acum. Proiectul nostru trebuie sa creasca.”

Carmen & Ioana

“Ma bucur ca am participat la o astfel de experienta interesanta. Nepotelul s-a simtit ok, eu la fel, vremea excelenta pentru aceasta perioada. Am cunoscut oameni pe care nu credeam ca am sa-i intalnesc vreodata, am avut de invatat lucruri noi. Sper sa ne revedem in aceeasi conjunctura.

Mult succes in continuare in ceea ce intreprindeti.

Cu dragoste,”

Pati

“Un om se vede cu sufletul. El evolueaza cand se deschide.”

Andy Manole

“Ma bucur ca Romania are viitor si sper sa contribui si eu la vindecarea sistemului nostru de invatatamant.

Va multumesc!”

Elena

“Privesc inainte cu incredere si speranta pentru ca exista KGA.”
Roxana Nasa

“Intelegere

Protectie

Speranta…

Multumesc….”

Lacramioara Bulaga

“Bucurie, intelegere, descoperire, prietenie, pasiune, iubire am descoperit aici si va multumesc.”

Viorica Udriste

“Multumesc! Sunt foarte fericita ca v-am gasit! Imi doresc sa va pastrez mult, mult timp in familia naostra!”

Luciana

„Intalnirea cu dl. Profesor Colceag, cu echipa si cu ceilalti participanti a fost de un real folos pentru noi, in special pentru Raducu care continua parca mai mult sa acumuleze cunostinte din diverse domenii. Daca pana in perioada taberei ne facea mandri de el pentru ca citea cursiv, facea calcule, stia toate planetele din sistemul solar inclusiv pe cele pitice si capitalele unui numar relativ mare de tari, acum a trecut la capitolul „Steaguri nationale”. In aproximativ o saptamana de vizionat filmulete pe youtube (cam o ora-doua pe zi) a retinut imaginile steagurilor a 75-80% din tarile lumii.

In paralel cu acestea invata statele USA cu capitalele lor. Si toate aceste lucruri, trebuie sa subliniez, le face singur, din placere, fara sa fie in vreun fel „impins de la spate”. Uneori ne sperie cu capacitatea lui de acumulare si chiar ne intrebam ce sa facem. Deja avem ceva probleme in legatura cu gradinita, in fiecare zi ramane acolo doar dupa o lunga munca de lamurire, credem ca se plictiseste de activitatile specifice si isi doreste sa ramana acasa probabil nu pentru joaca ci pentru a-si satisface nevoia de cunoastere. Nu-i limitam accesul, nici nu-l fortam e doar dorinta lui si satisfactia ca ne bucura atunci cand ne arata ceva nou.”

Ioan Ciocanea

Aboneaza-te la newsletter

daca vrei sa fii informat despre taberele, cursurile, conferintele, atelierele sau intalnirile organizate de noi.

[mc4wp_form id="2745"]