Termeni și condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.kogaionacademy.ro .

Site-ul este operat de ASOCIATIA GIFTED EDUCATION FOR FAMILY, cu sediul în București, Șoseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, CUI RO33768014 și SC KOGAION GIFTED EDUCATION SRL, cu sediul în București, Șoseaua Mihai Bravu nr. 227, apt. 13, Sector 3 înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/11309/2016, CUI RO 36460930. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

 

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Administratorii fac eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul serviciilor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în programele standard.

 

Fraudă

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Administratorul site-ului nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si Administratorul sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@kogaionacademy.ro .

 

Mod de functionare

Comenzile efectuate pe site-ul www.kogaionacademy.ro sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii.

 

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de produse sau servicii la programele / evenimentele desfasurate, se accepta urmatoarele modalitati de plata:

 

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către http://mobilpay.ro/, partenerul celor 2 operatori în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

 

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

 

Returnarea contravalorii serviciilor

kogaionacademy.ro este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii pot achiziţiona diverse servicii. Responsabilitatea fata de informatiile trecute in formularele de inscriere si orice alt document completat pe site de catre utilizatorii acestuia, le revine integral acestora. Operatorii prin administratorul site-ului au dreptul sa modifice datele de desfășurare ale oricarui program / serviciu oferit / eveniment, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice (website kogaionacademy.ro, pagina de Facebook https://www.facebook.com/kogaionacademy.ro, newsletter catre persoanele inscrise).

Returnarea contravalorii serviciului achizitionat poate fi efectuată în termenele şi cu respectarea condiţiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către adresa de e-mail de la care s-a primit confirmarea inscrierii. Sub nicio forma nu se mai iau in considerare cererile de rambursare primite din data evenimentului sau ulterior acestuia.

  1. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 30 de zile înainte de data de inceput a programului / serviciului/ evenimentului (sau in functie de datele contractuale – pentru evenimentele in care se incheie contract), cumpărătorul unui serviciu primeşte ca urmare a anulării serviciului contractat, fie 100% din sumă plătită cu titlu de preţ al serviciului, fie un voucher pentru suma integrală (determinată conform prevederilor de mai sus). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea altor servicii prin intermediul site-ului kogaionacademy.ro sau site-urile conexe acestuia.
  2. dacă solicitarea de returnare este formulată cu mai putin de 30 de zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau in functie de datele contractuale – pentru evenimentele in care se incheie contract), indiferent de motivul pentru care se face solicitarea, cumpărătorul serviciului poate primi un voucher pentru aceeaşi sumă pentru un alt serviciu prestat de operatori regasit pe site-ul kogaionacademy.ro  sau site-urile conexe acestuia sau poate sa instiinteze operatorii despre o alta persoana care ar putea participa la eveniment in locul lui, daca acestia isi dau acordul in acest sens.

În eventualitatea in care se doreste anularea unui eveniment, vă rugăm să trimiteţi solicitarea dvs. în acest sens de pe adresa de e-mail de pe care s-a primit confirmarea inscrierii la programul / evenimentul / serviciul solicitat. Mai departe, solicitarea dvs. va fi procesata in maxim 30 de zile de la data primirii e-mail-ului.

 

Limitarea răspunderii

Operatorii nu răspund sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. Operatorii nu sunt responsabili pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru, operatorii vor întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

 

Factura fiscala persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite pe adresa de e-mail specifica fiecarui program, asa cum s-a facut inregistrarea, respective pe adresa de pe care s-a primit un raspuns de confirmare dupa completarea formularului de inscriere. Solicitarea trebuie sa contina: numele persoanei care a facut inscrierea, datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

 

POLITICA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorii site-ului vor administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza operatorilor site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre operatorii site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare de servicii la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre operatorii site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai operatorilor implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului (de ex., dar nelimitandu-se la societatea care asigura serviciile de contabilitate pentru operatori)

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre operatorii site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa: Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1 sau prin e-mail la adresa: contact@kogaionacademy.ro .

 

Ce date prelucrăm?

În vederea comunicării de materiale în scop de marketing, sunteți de acord să ne încredințați date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume și prenume, număr de telefon, nume si prenume copii, varsta copii.

Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică si obtinerii programului de interes pentru dvs si familia dvs.

În vederea comunicării de materiale în scop intern, sunteți de acord să ne încredințați date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume și prenume, număr de telefon, nume si prenume copii, varsta copii, particularitati ale copiilor dvs si ale dvs. (alergii, tip meniu, grad de violenta, pasiuni ale copilului dvs, scor IQ, EQ si alte asemenea, participare la programe similare, etc.), adresa dvs si a persoanelor care vor asigura aducerea si preluarea copiilor la si de la programele noastre, datele dvs. necesare pentru incheierea contractului de sponsorizare si/sau prestari de servicii, incluzand CI, serie, nr, CNP, adresa domiciliu.

 

Care este scopul și temeiul juridic al prelucrării?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dvs. vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv cu scopul de a vă transmite materiale în scop de marketing (e.g. informări cu privire la serviciile dezvoltate, invitații la evenimentele organizate, oferte, alte informări în legătură cu furnizarea programelor noastre educaționale, etc.) si cu scop intern, de emitere de documente fiscal (facturi, chitante, etc.), de evidenta in caz de control ale institutiilor statului, de statistica interna. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor).

 

Cine are acces la datele dvs.?

Datele cu caracter personal transmise de dvs. sunt prelucrate de:

Cognito LLC (“Cognito Forms”), 929 Gervais Street, Columbia, SC 29201, USA, conform politicilor Cognito Forms.

 

Datele cu caracter personal nu vor fi comunicate unor terțe persoane.

 

Cât timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate si stocate pe perioada nedeterminata, pana la dezabonarea dvs. de la newsletter, respectiv vor fi indosariate pentru a raspunde diverselor actiuni de control din partea institutiilor statului.

 

Care sunt drepturile dvs.?

În calitate de persoană vizată aveți următoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date – aveți dreptul de a obține o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate către Asociatia Gifted Education for Family sau catre SC Kogaion Gifted Education SRL și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de dvs., se poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
  • dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea de către noi a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; Vom comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  • dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul de a obține din partea noastra ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, exceptie facand cele care constituie anexe la contractul incheiat cu una dintre cele 2 entitati juridice si care reprezinta dovezi in cazul unor situatii de control din partea organelor statului; In orice alta situatie, ne asumam obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce ne revine în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; vom comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  • dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține din partea noastra restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care ne permite să verificam exactitatea acestora; (ii) prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale noastre prevalează asupra drepturilor dvs.; vom comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  • dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de noi pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

Cum aveți acces la datele dvs.?

Puteți modifica datele furnizate prin accesarea secțiunii “Actualizarea preferințelor” disponibilă în subsolul fiecărui newsletter transmis.

Vă puteți dezabona de la newsletter prin selectarea opțiunii “Dezabonare” sau prin accesarea secțiunii “Actualizarea preferințelor”, urmată de opțiunea dezabonare, din subsolul oricărui newsletter transmis.

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare (e.g. solicitare copie date cu caracter personal, modificare, ștergere), ne puteți contacta la adresa: contact@kogaionacademy.ro .

Va vom furniza informațiile în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.

Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în exercitarea de către dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de KGA gratuit. Cu toate acestea, în cazul în care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, KGA poate: (i) fie să perceapă o taxă ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate; (ii) fie să refuze să dea curs cererii.