SCOALA DE VACANTA KOGAION
- tabere de primăvară desfasurate în luna aprilie 2021 -

Taberele de primavara Kogaion sunt programe de vacanta, dezvoltate pentru a raspunde urmatoarelor nevoi actuale ale copiilor si parintilor:

 • nevoia de continuitate a activitatilor scolare si a procesului educational, de mentinere a ritmului si atitudinii de invatare si cunoastere dupa acest an extrem de fragmentat
 • nevoia de continuitate a activitatilor enciclopedice, de enrichment, prin intermediul carora isi descopera propria natura, isi cultiva pasiunile si isi largesc orizontul de cunoastere pe domeniile de interes specifice vârstei sau constatate în mod special; nevoia de a-si descoperi rostul pe care il au in viata
 • nevoia copiilor de socializare si dezvoltare a abilitatilor de relationare, de a se conecta cu prietenii lor si de a-si face noi prieteni, care se fundamenteaza la varsta de 6-9 ani
 • nevoia copiilor de echilibrare emotionala atat la nivel personal cat si relational, rolul echilibrant si vindecator al naturii fiind in acest caz decisiv

Grupa de varsta: 6-12 ani

Bucuresti, 12-16.04.2021, 19-23.04.2021, 26-30.04.2021

Activitati: activități complementare curriculei școlare, activitati de enrichment, de descoperire a potentialelor proprii, de adaptare și relaționare

ECHIPA EDUCATIONALA

Echipa educationala este cuprinsa din mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, cu pregatire psiho-pedagogica si formatori in psihopedagogia excelentei prin metoda fundamentata de prof. dr. Florian Colceag (formare 6 ani).

CRINA POPESCU

Crina Popescu, mentor și preparator curriculă școlară

”Motivația mea în munca cu copiii îmi vine din iubirea pentru ei. Alături de ei îmi găsesc putere de a fi și drag de a-i înțelege…”

Cu formare profesională diversă, Crina are două specializări – economie /statistică și pedagogie primară. Experiența de voluntariat în ONG-uri cu copiii din medii vulnerabile a determinat schimbarea direcției profesionale – aplecare către meseria de dascăl și specializarea formală în pedagogie. Pasiunea Crinei sunt cifrele și este preocupată să le descopere semnificațiile dincolo de cea matematică (psiho – numerolog).

Crina Popescu este mentor KGA din anul 2017, participand la programele: Kogaion Self Mastery, Kogaion Online Academy și Kogaion Children Bootcamp.

Gina Diculescu

Gina Diculescu, invatatoare

Gina a absolvit Facultatea de Stiintele Educatiei si este invatatoare la Scoala 5 Bucuresti. Are o experienta didactica de 42 de ani si o activitate susținuta pentru integrarea invatamantului romanesc in cel European (2002-2010), participand la Programul Educativ European „Comenius Socrates” inițiat de Franța, Scoala Publică „Jules Michelet”din Chateauroux, alaturi de alte școli din Europa. Gina isi doreste sa transmita copiilor intelegerea de a absobi concepte noi, uneori abstracte si de a le organiza adecvat, astfel incat sa obtina acea fundatie necesara in viata pentru cladirea piramidei propriei vieti. Gina este mentor KGA din anul 2017.

Andrei Stan

Andrei Stan, regizor de film, fotograf

Andrei a absolvit in 2011 facultatea de Stiinte Politice la SNSPA. Ceva din interiorul lui l-a indemnat insa sa caute o alta cale, mai apropiata de lumea lui interioara. A ascultat cu curaj vocea interioara si a ales sa impartaseasca celorlalti gandurile, trairile si universul viselor lui, in imagine si sunet. A urmat licenta in regie la Met Film School din Londra unde si-a confirmat pasiunea pentru film si arta.

Prima recunoastere pe plan profesional nu s-a lasat prea mult asteptata, Andrei castigand cu unul din primele sale proiecte ca scenarist si regizor de film premiul la Festivalul din Toronto. A lucrat cu artisti cunoscuti din industria muzicii (Serban Cazan, Alina Eremia, Alexandra Stan) si a realizat documentarul „The pursuit of dreams” unde a colaborat cu speakeri internationali renumiti: Gregg Braden, Joe Dispenza, Bruce Lipton. De asemenea, a avut o expozitie de artwork-uri la Casa Hospice, urmand a finaliza in curand 2 albume muzicale. In prezent dezvolta un proiect de lung metraj despre viata lui Zalmolxis. Andrei este mentor colaborator din anul 2016.

Corina Anastasescu este profesoara de muzica, pedagog muzical, formator in psihopedagogia excelentei prin metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 4 ani), Director educational Kogaion Gifted Academy.

Corina este absolventă a Colegiului de Muzică si Pedagogie cu specializare educator muzical şi profesor de muzica, fiind de asemenea licentiaţă în Pedagogia Muzicii din cadrul Universitatii de Stat “Alecu Russo”.

Corina crede ca lumea modernă, prin diversitatea ei complexă, ne copleşeşte, ne ţine atat captivi incat omitem sa mai traim viata prin esenta ei. COPIII insa sunt cei care îi dau adevăratul sens. Ei sunt cei care ne arată simplitatea şi naturaleţea lucrurilor, ne provoacă să găsim noi căi în a le fi alături în marea călătorie a cunoaşterii lumii şi a propriei cunoaşteri. Iar MUZICA este una din cele mai frumoase si mai complexe modalitati de a-i insoti in acest demers.

Corina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Dragos Marinescu

Dragos Marinescu este doctor in stiinte istorice, profesor de istorie, formare psiho-pedagogica.

Dragos este licentiat in istorie, specializarea Istoria Medievala a Romaniei; a absolvit un Master in Istorie la Universitatea Bucuresti Specializarea Bizantinologie si este Doctor in stiinte istorice. Profeseaza la gimnaziu si liceu de peste 17 ani.

Dragos a urmat cursuri de gandire critica si formare psiho-pedagogica, fiind organizatorul a numeroase activitati legate de educatie cu copii si profesori din tara si Uniunea Europeana.

Dragos este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

OBIECTIVE

 • consolidarea abilităților de învățare și a proceselor de gândire (ateliere pe domenii de cunoaștere și enrichment)
 • experimentarea diferitelor forme de relaționare în definirea mecanismelor proprii de a construi relații și a oferi feedback
 • dezvoltarea si consolidarea încrederii si stimei de sine
 • identificarea, potențarea si dezvoltarea abilităților native
 • dezvoltarea armonioasa a personalității fiecărui copil

ACTIVITĂȚI tabere BUCUREȘTI

12 – 16.04.2021 – „CIUDAT, BIZAR, PARADOXAL”

19 – 23.04.2021 – „PE CALE DE DISPARITIE”

26 – 30.04.2021 – “AVENTURI CULINARE”

Programele taberelor includ activitati si proiecte transdisciplinare si respecta principiile gifted education.

Fiecare tabara include urmatoarele tipuri de activitati:

 • Activități de cunoaștere și relaționare
 • Activități complementare curriculei școlare: Lingvistică, Matematică distractivă
 • Activități specializate, pe domenii de cunoastere, specifice varstei: Experimente fizice, Fenomene paradoxale, Iluzii optice, Capacitati extrasenzoriale, Ecosistem, Hărți mentale, Desen cu cărbune, Modelaj în lut, Tesătorie, Bucătăria popoarelor lumii, Master chef, Chimie și biologie în bucătărie
 • Activități de mișcare și jocuri dedicate în aer liber și în sală

Programul detaliat si orarul activitatilor poate fi descărcat folosind butonul „Descarca programul complet”

Descarca programul complet
si orarul activitatilor

PREȚ si ÎNSCRIERE tabere BUCUREȘTI

Pret

Preț / copil / săptămână – 785 lei servicii educaționale + 100 lei masa/5 zile

Preț / copil / 2 săptămâni – 1.492 lei servicii educaționale (include 10% discount în a doua săptămână) + 200 lei masa / 10 zile

Preț / copil / 3 săptămâni – 2.159 lei servicii educaționale (include 10% discount în a doua săptămână și 15% discount în a treia săptămână) + 300 lei masa / 10 zile

Reduceri

 • 10% pentru al doilea frate/sora, respectiv 13% pentru al treilea frate/sora
 • 10% / copil pentru înscriere la prima tabără – Reducere „Bun venit” pentru copiii care participa pentru prima oară la programele Kogaion
 • 15% / copil pentru înscriere la orice tabără din București – Reducere „Fidelitate” acordată tuturor copiilor din comunitatea Kogaion București

Nota: Un copil poate beneficia de maxim 15% reducere. Reducerile se aplică la prețul serviciilor educaționale.

Masa

Masa de pranz este oferita in sistem de catering, in 2 variante, traditional si vegetarian. Gustarea este formata din fructe si legume crude, seminte crude, fructe uscate, batoane de cereale, prajituri de casa.

Înscriere

 1. Completarea formularului de inscriere online.
 2. Plata avansului de 350 lei, folosind datele de plata trimise pe e-mail (va rugam sa verificati si in spam dupa completarea formularului de inscriere).
 3. Plata diferentei se va face in acelasi cont cel mai tarziu cu o zi inainte de inceperea programului.

Locul se considera rezervat si inscrierea efectuata in momentul primirii pe e-mail a documentelor de participare insotite de dovada platii avansului. Avansul nu este returnabil decat in cazul anularii programului.

LOCAȚIE și DOTĂRI tabere BUCUREȘTI

Locație

Locul de desfasurare a activitatilor este situat in Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, intr-o zona linistita, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau. Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 200 mp si 11 spatii de desfasurare a activitatilor, spatioase si luminoase, desfasurate pe o suprafata de 450 mp, din care:

 • un Laborator de IT dotat cu un videoproiector si 16 laptop-uri
 • un Laborator de Stiinte dotat cu o tablă inteligentă și material didactic specific pentru disciplinele Fizică, Chimie, Corpul Uman, Pictură
 • un Laborator de Inteligență muzicală dotat cu un videoproiector și peste 80 de instrumente muzicale și de percuție
 • Sală de Arta spectacolului și Dans dotată cu videoproiector, microfon, boxe
 • Sala de Arte marțiale dotată cu saltele și materiale specifice
 • Ludotecă
 • o sală de servirea mesei

Dotarile si materialul didactic pus la dispozitie sustin o educatie de calitate si o dezvoltare experientiala a fiecarui copil.

Pentru inscrierea in programul Scoala de vacanta Kogaion completeaza formularul de inscriere.

Tabere de primăvară multidisciplinare de continuitate si dezvoltare a activităților școlare si de dezvoltare a abilitatilor copiilor prin enrichment, organizata pentru copii intre 6 si 10 ani.

Alte programe Kogaion Gifted Academy