Kogaion Enrichment Academy

EU, PRIETENII MEI, LUMEA MEA: O CALATORIE SPRE VIITOR, COLABORARE SI DEZVOLTARE PERSONALA

Taberele urbane de vara sunt programe de explorare a domeniilor vietii si deschidere a orizonturilor cunoasterii prin activitati enciclopedice.  Taberele sunt organizate pentru copii intre 6 si 12 ani, in 5 module, astfel:

 1. Natura în bucate – 28.06-02.07.2021
 2. Bucureștiul în imagini – 5-9.07.2021
 3. Capitale inedite ale lumii – 12-16.07.2021
 4. Tehnologii pentru viață – 19-23.07.2021
 5. Marile imperii ale lumii – 26-30.07.2021

Programul include activitati si proiecte transdisciplinare si respecta principiile gifted education.

Grupa de varsta: 6-12 ani

Perioada: vacanta de vara

Program saptamanal desfasurat in 5 module, orele 8.30-18.00

Locatie: Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

Participanti: 13 copii/grupa

Activitati zilnice: 2 ateliere de enrichment din diferite domenii ale cunoasterii, pe tematica saptamanii, un atelier de dezvoltare personala, un atelier de explorare si jocuri in natura, activitati interactive

ECHIPA EDUCATIONALA

Echipa educationala este cuprinsa din 11 mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, cu pregatire psiho-pedagogica.

Madalina Radu este profesoara Romana – Engleza.

Madalina este absolventa a Facultatii de Litere Bucuresti, specializare Limba si literatura romana – Limba si literatura engleza, urmand apoi cursurile de Master in Comunicare Audio-vizuala in cadrul SNSPA.

Cu o experienta de 8 ani in invatamantul prescolar si primar, urmand alternativa Step by Step, Madalina este de parere ca cel mai frumos lucru este sa poti contribui la educatia unui copil.

Madalina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2017.

Gina Diculescu este invatatoare.

Gina are o experienta didactica de 42 de ani si o activitate susținuta pentru integrarea invatamantului romanesc in cel European (2002-2010), participand la Programul Educativ European „Comenius Socrates” inițiat de Franța, Scoala Publică „Jules Michelet”din Chateauroux, alaturi de alte școli din Europa.

Gina isi doreste sa transmita copiilor intelegerea de a absobi concepte noi, uneori abstracte si de a le organiza adecvat, astfel incat sa obtina acea fundatie necesara in viata pentru cladirea piramidei propriei vieti.

Gina este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2017.

Iulian Glita a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Ca actor a jucat in numeroase piese de teatru: “Deformatii” la Teatrul Luni (2008), “Human animals”, “Obsession” la Teatrul in Culise (2013), “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011), “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006) , “De veghe in lanul de secara” la Teatrul Mic (2004) si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009), “Coridorul lui Statxovic” (2008), „Pumpkinhead: Ashes to Ashes / Furia monstrului 3: Tarana si cenusa” (2006).

A regizat recent spectacolul “Macbeth” cu oameni privati de libertate din penitenciarul Rahova Bucuresti la Teatru Nottara.

Iulian este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Corina Anastasescu este profesoara de muzica, pedagog muzical, formator in psihopedagogia excelentei prin metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 4 ani), Director educational Kogaion Gifted Academy.

Corina este absolventă a Colegiului de Muzică si Pedagogie cu specializare educator muzical şi profesor de muzica, fiind de asemenea licentiaţă în Pedagogia Muzicii din cadrul Universitatii de Stat “Alecu Russo”.

Corina crede ca lumea modernă, prin diversitatea ei complexă, ne copleşeşte, ne ţine atat captivi incat omitem sa mai traim viata prin esenta ei. COPIII insa sunt cei care îi dau adevăratul sens. Ei sunt cei care ne arată simplitatea şi naturaleţea lucrurilor, ne provoacă să găsim noi căi în a le fi alături în marea călătorie a cunoaşterii lumii şi a propriei cunoaşteri. Iar MUZICA este una din cele mai frumoase si mai complexe modalitati de a-i insoti in acest demers.

Corina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Dragos Marinescu

Dragos Marinescu este doctor in stiinte istorice, profesor de istorie, formare psiho-pedagogica.

Dragos este licentiat in istorie, specializarea Istoria Medievala a Romaniei; a absolvit un Master in Istorie la Universitatea Bucuresti Specializarea Bizantinologie si este Doctor in stiinte istorice. Profeseaza la gimnaziu si liceu de peste 17 ani.

Dragos a urmat cursuri de gandire critica si formare psiho-pedagogica, fiind organizatorul a numeroase activitati legate de educatie cu copii si profesori din tara si Uniunea Europeana.

Dragos este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Flavian Glont este student, profesionist in rezolvarea rapida a cubului Rubik.

Flavian a absolvit Colegiul National „Dinicu Golescu” cu specializarea matematica- informatica intensiv, iar acum este student la Politehnica – Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor.

Flavian a devenit cunoscut in 2015, dupa ce a castigat show-ul Romanii au Talent, fiind membru al echipei SPEEDCUBING si in 2016 cand a participat la Britain’s got Talent. Cifrele de raiting l-au clasat pe primul loc in topul celor mai cunoscuti speedcube-ri ai Planetei. Dorinta lui Flavian este de a impartasi si celorlalti copii acest sport al mintii ce dezvolta capacitatile matematice, viziunea in spatiu, memoria si dexteritatea.

Motto-ul lui este „Imposibilul este Posibil”, Flavian fiind multiplu campion national la acest sport al mintii.

Flavian este mentor colaborator Kogaion Gifted Academy din 2018.

Andra Nineta Nenciu este absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, Master Sectia grafica, cu o experienta de peste 10 ani in pictura, concept graphic design, specialist tehnica prelucrarii imaginii cu Adobe Photoshop, design ambiental, pictura pe pereti, textile si piele, lemn, sticla, gravura, precum si in tehnici de reprezentare plastica: bazele compozitiei si analiza limbajului vizual. Este fondatorul si coordonatorul conceptului Pictam Vise.

A participat la numeroase expozitii in tara si strainatate, intre care mentionam: Expozitia de grup si expozitie personala de gravura la “Casa de cultura Friedrich Schiller”, Bucuresti, Muzeul judetean de Arta Prahova, “Ion Ionescu Quintus”, Ploiesti, Expozitie de grup la Muzeul de Istorie Bucuresti, Premiul “Suvenir de Bucuresti”, Premiul I la concursul organizat de Patriarhia Romana “Icoana din sufletul copilului”. Este membra a Galeriei DanaartGallery, Fundatia Ileana Mustatza.

Are o experienta de lunga durata cu copiii.

Nineta este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Kogaion Enrichment Academy

OBIECTIVE

 • dezvoltarea armonioasa a personalitatii fiecarui copil prin explorarea domeniilor vietii si deschiderea orizonturilor cunoasterii prin activitati enciclopedice, explorarea inteligentelor inter si intra personale
 • potentarea si dezvoltarea abilitatilor native
 • descoperirea mecanismelor de autocontrol si colaborare
 • dezvoltarea si consolidarea increderii si stimei de sine
 • eliminarea blocajelor de exprimare in plan fizic, mental si emotional
 • dezvoltarea capacităților de relaționare și comunicare cu sine, cu ceilalți și cu natura

STRUCTURA PROGRAM

Programul fiecarei tabere cuprinde:

 • 10 ateliere enrichment de Cultura si civilizatie pe tematica saptamanii
 • 5 ateliere dezvoltare personala
 • 5 ateliere „Play Time” de explorare si jocuri in natura, in parcul Herestrau
 • 5 ateliere „Rest Time”, filme documentare pe tematica zilei/saptamanii
 • activitati interactive

Descarca orarul fiecarui modul de la butonul „Descarca programul complet” aflat pe aceasta pagina.

Programul include activitati si proiecte transdisciplinare si respecta principiile gifted education.

Kogaion Enrichment Camp

Descarca programul complet

PRET

 • 690 lei / copil + 90 lei – masa si gustare

REDUCERI

 • 15% pentru copiii care au urmat cel putin un an la afterschool
 • 10% pentru frate/sora (reducerea se aplica la pretul serviciului educational)
 • 5% pentru fiecare modul la care se inscrie copilul din cele 5 saptamani
 • 5% pentru fiecare nou prieten inscris (reducerea se aplica la pretul serviciului educational al copilului, pentru fiecare nou prieten inscris, in conditiile in care prietenul nu se retrage din program pe durata acestuia)

Reducerea maxima acordata pentru un copil este de 15% si se aplica la pretul serviciilor educationale.

MODALITATEA DE PLATA

 • 300 lei avans la inscriere, pentru rezervarea locului. Avansul nu este returnabil.
 • Diferenta se achita cel mai tarziu inainte cu o saptamana de data inceperii fiecarui modul.

 MODALITATEA DE INSCRIERE

 1. Completarea formularului de inscriere on line la https://kogaionacademy.ro/programe/kogaion-summer-academy/ si transmiterea dovezii de plata a avansului pe adresa de e-mail: ksa@kogaionacademy.ro;
 2. Plata avansului sau diferentei se face in contul:

SC KOGAION GIFTED CHILDREN SRL, CUI 41504927, J40/10512/2019

Cont IBAN: RO53 INGB 0000 9999 0941 9530

La detalii de plata se va mentiona: „nume participant, KSA”; Exemplu: “Ioana Popescu, KSA”

MASA

Masa de pranz este oferita in sistem de catering, in 2 variante, traditional si vegetarian. Gustarea este formata din fructe si legume crude, seminte crude, fructe uscate, batoane de cereale, prajituri de casa.

LOCATIE SI DOTARI

LOCATIE SI DOTARI

Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

Locul de desfasurare a activitatilor este situat in Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, intr-o zona linistita, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau. Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 200 mp si 11 spatii de desfasurare a activitatilor, spatioase si luminoase, desfasurate pe o suprafata de 450 mp, din care:

 • un Laborator de IT dotat cu un videoproiector si 16 laptop-uri
 • un Laborator de Stiinte, dotat cu o tabla inteligenta si material didactic specific pentru disciplinele Fizica, Chimie, Corpul uman, Pictura
 • un Laborator de Inteligenta muzicala dotat cu un videoproiector si peste 80 de instrumente muzicale si de percutie
 • Sala de Arta spectacolului si Dans dotata cu videoproiector, microfon, boxe
 • Sala de Arte martiale dotata cu saltele si materiale specifice
 • Ludoteca, in curs de amenajare, ce urmeaza a fi dotata cu videoproiector si peste 400 de volume de carti si jocuri specifice pentru copii
 • 4 Sali de clasa pentru desfasurarea activitatilor ce tin de curricula scolara, din care una dotata corespunzator pentru Clasa pregatitoare
 • o sala de servire a mesei.

Dotarile si materialul didactic pus la dispozitie sustin o educatie de calitate si o dezvoltare experientiala a fiecarui copil.

 

Pentru inscrierea in programul Kogaion Summer Academy completeaza formularul de inscriere

Tabere urbane de vara – programe de explorare a domeniilor vietii si deschidere a orizonturilor cunoasterii prin activitati enciclopedice, adresate copiilor intre 6 si 12 ani, desfasurate in Bucuresti, in perioada 28.06 – 30.07.2021.

Alte programe Kogaion Gifted Academy