Kogaion Intensive Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

KOGAION INTENSIVE MASTERY

 

Program academic intensiv de descoperire a abilitatilor copiilor si imbogatire a cunostintelor (“enrichment”), organizat pe 2 grupe de varsta: 6-8 ani si 9-12 ani.

Are la baza un curriculum de enrichment integrat ce cuprinde ateliere specifice nevoilor de invatare pe fiecare categorie de varsta, respectand princiipiile gifted education.

Se desfasoara pe parcursul unui an, in 4 module de cate 5 zile fiecare (luni-vineri, 8.30-18.00), in vacantele copiilor, astfel:

 • Modul I – 01.02 – 05.02.2021
 • Modul II – 05.04 – 09.04.2021
 • Modul III – 05.07 – 09.07.2021
 • Modul IV – 30.08 – 03.09.2021

Grupe de varsta: 6-8 ani si 9-12 ani

Perioada: in vacantele copiilor, luni-vineri

Locatie: Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

De ce-i place lui Andrei la Kogaion?

Participanti: 15 copii/grupa

Mentori: 8 specialisti si psihopedagogi

Activitati: ateliere de enrichment si dezvoltare personala

Ce spune Raluca despre Kogaion

ECHIPA EDUCATIONALA

Echipa educationala este cuprinsa din 14 mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, cu pregatire psiho-pedagogica si 2 directori educationali, formatori in psihopedagogia excelentei prin metoda fundamentata de prof. dr. Florian Colceag (formare 4 ani). Pentru alte detalii privind mentorii, va rugam vizitaati pagina Mentori.

Corina Anastasescu

Corina Anastasescu este profesoara de muzica, pedagog muzical, formator in psihopedagogia excelentei prin metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 4 ani).

Corina este absolventă a Colegiului de Muzică si Pedagogie cu specializare educator muzical şi profesor de muzica, fiind de asemenea licentiaţă în Pedagogia Muzicii din cadrul Universitatii de Stat “Alecu Russo”.

Corina crede ca lumea modernă, prin diversitatea ei complexă, ne copleşeşte, ne ţine atat captivi incat omitem sa mai traim viata prin esenta ei. COPIII insa sunt cei care îi dau adevăratul sens. Ei sunt cei care ne arată simplitatea şi naturaleţea lucrurilor, ne provoacă să găsim noi căi în a le fi alături în marea călătorie a cunoaşterii lumii şi a propriei cunoaşteri. Iar MUZICA este una din cele mai frumoase si mai complexe modalitati de a-i insoti in acest demers.

Corina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Iulian Glita

Iulian Glita

Iulian Glita a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Ca actor a jucat in numeroase piese de teatru: “Deformatii” la Teatrul Luni (2008), “Human animals”, “Obsession” la Teatrul in Culise (2013), “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011), “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006) , “De veghe in lanul de secara” la Teatrul Mic (2004) si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009), “Coridorul lui Statxovic” (2008), „Pumpkinhead: Ashes to Ashes / Furia monstrului 3: Tarana si cenusa” (2006).

A regizat recent spectacolul “Macbeth” cu oameni privati de libertate din penitenciarul Rahova Bucuresti la Teatru Nottara.

Iulian este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Anca Muicu

Anca Muicu este Arhitect, doctorand in arhitectura, asistent universitar

Am terminat Facultatea de Arhitectură în anul 2017 (in cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”), iar după un an am revenit in universitate să încep doctoratul, pentru că, după părerea mea, procesul de învățare nu se oprește niciodată. Începutul doctoratului a dat startul și activității mele didactice, devenind asistent universitar în cadrul Facultății de Arhitectură, la departamentul „Bazele proiectării de Arhitectură”. Așa am descoperit că îmi place foarte mult acest lucru, să interacționez cu studenții, să îi ajut și să împărtășesc cunoștiințele mele pe înțelesul fiecăruia. Așadar am mers și dincolo de Universitate și am început să organizez pe cont propriu cursuri de desen și de softuri digitale de proiectare, extinzând și intervalul de vârstă al cursanților, de la adulți până la cei mai mici.

Înclinația mea pentru predare nu m-a lăsat, însă, să renunț la pasiunea mea, arhitectura. În paralel cu această activitate didactică, sunt arhitect. Am experiență internațională în acest domeniu, lucrând în Polonia și Olanda, în cea din urmă chiar câștigănd locul 1 în cadrul unui concurs internațional de mare anvergură.

Așadar, predarea de arhitectură, sub orice formă, îmbină cele două mari pasiuni ale mele și mă ajută să mă simt împlinită și să fac cu mare plăcere și dedicare cursurile Kogaion, unde pot să îndrum și să descopăr micii viitori arhitecți.

Dragos Marinescu

Dragos Marinescu

Dragos Marinescu este doctor in stiinte istorice, profesor de istorie, formare psiho-pedagogica.

Dragos este licentiat in istorie, specializarea Istoria Medievala a Romaniei; a absolvit un Master in Istorie la Universitatea Bucuresti Specializarea Bizantinologie si este Doctor in stiinte istorice. Profeseaza la gimnaziu si liceu de peste 17 ani.

Dragos a urmat cursuri de gandire critica si formare psiho-pedagogica, fiind organizatorul a numeroase activitati legate de educatie cu copii si profesori din tara si Uniunea Europeana.

Dragos este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Andrei Stan

Andrei Stan

Andrei Stan este regizor de film, fotograf.

Andrei a absolvit in 2011 facultatea de Stiinte Politice la SNSPA. Ceva din interiorul lui l-a indemnat insa sa caute o alta cale, mai apropiata de lumea lui interioara. A ascultat cu curaj vocea interioara si a ales sa impartaseasca celorlalti gandurile, trairile si universul viselor lui, in imagine si sunet. A urmat licenta in regie la Met Film School din Londra unde si-a confirmat pasiunea pentru film si arta.

Prima recunoastere pe plan profesional nu s-a lasat prea mult asteptata, Andreicastigand cu unul din primele sale proiecte ca scenarist si regizor de film premiul la Festivalul din Toronto.

Ziua film, seara exercitiu continuu al libertatii artistice: fotografii, colaje, arta vizuala impletita cu explorarea sunetelor si muzica.

Marcel Anghel

Marcel Anghel

Marcel Anghel este diplomat.

A absolvit Facultatea de drept, Facultatea de Stiinte politice la Universitatea Bucuresti, detine un MBA la Universitatea din New Jersey, un Master in Exegeza si hermeneutica la Facultatea de Teologie si un Master in Diplomatie si Securitate la SNSPA.

Experienta sa interculturala si pasiunea pentru limba chineza l-au ajutat sa interactioneze foarte usor cu copiii, sustinand de cativa ani cursuri de limba chineza pentru copii.

Marcel este mentor colaborator Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Andreea Draghici

Andreea Draghici este pedagog, consilier pentru dezvoltare personala, formator.

Andreea este licențiată în biologie (inclusiv modulul de Psihopedagogie). A absolvit masterul în Biochimie și Biologie Moleculară și alte formări adiacente, dar cel mai important  – are un mare drag de copii!

Lucrează în cercetare și dar are și activitate în teren, împletește partea teoretică și practică într-un mod armonios și simplu. Are experiență în diferite programe pentru copii (conferințe, cursuri și scoli de vară), fiind colaborator la Muzeul National G. Antipa.

Este pasionată de științele naturii și caută cu orice prilej să transmită această pasiune și copiilor.

Ionut Ciocirlan

Ionut Ciocirlan este arhitect software si trainer Python, pasionat de robotica

Ionut a fost dintotdeauna curios cum functioneaza lucrurile: la 4 ani desfacea primul ceas desteptator (spre nemultumirea bunicului), si un an mai tarziu reusea sa il reasambleze pe cel de-al treilea. Acum este adult si ii sunt tare dragi copiii cu sete de cunoastere, pe care isi doreste sa ii ghideze catre intelegerea universului si a potentialului lor creator.

Ionuț este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Silvia Cazacu

Silvia Cazacu, mediator Feuerstein, licentiata in psihologie

“Există multe pe care un copil nu le știe, și e firesc să fie așa. Într-o bună zi însă, își va da seama că le știe, iar acela e unul din momentele lui de fericire! E datoria noastră să–i ghidăm pe copii să-și trăiască momentele de conștientizare a capacității lor infinite!” – Silvia Cazacu

Silvia este mediator Feuerstein în programele Instrumental Enrichment și Learning Propensity Assessment Device (LPAD).

Licențiată în Psihologie, cu master în Psihologie Clinică și Intervenție Psihologică, Silvia este absolventă a Programului de Gândire Pedagogică Strategică coordonat de Prof. Dr. Florian Colceag derulat la ARCA Education Center.

Experiența sa în lucrul cu copii i-a arătat cum aceștia sunt resurse unice care au nevoie doar de încurajarea, susținerea și prezența adulților experimentați pentru a-i însoți asumat în tot ceea ce viața le oferă!

Silvia este colaborator Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Kogaion Intensive Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

OBIECTIVE

 • largirea orizontului de cunoastere in domenii variate
 • dezvoltarea si consolidarea increderii si stimei de sine
 • identificarea potentialelor ascunse si dezvoltarea potentialelor native
 • demolarea barierelor ce stau in calea maximizarii potentialelor lor native
 • eliminarea blocajelor de exprimare al nivel fizic, psihic si mental
 • dezvoltarea unei retele online printre copiii cu aceleasi pasiuni
 • dezvoltarea armonioasa a personalitatii fiecarui copil

STRUCTURA PROGRAM

Programul fiecarui modul cuprinde:

 • 5 ateliere dezvoltare personală
 • 10 ateliere enrichment din domeniul ştiinţelor
 • 10 ateliere enrichment din domeniul artelor
 • 5 ateliere de fortificare a corpului fizic
 • 1 atelier de pregatire a Festivitatii de Incheiere
 • Festivitatea de incheiere – copii si parinti: copiii alaturi de mentori vor impartasi parintilor cu ce notiuni si-au imbogatit cunoasterea, ce prieteni noi si-au facut si care sunt noile pasiuni descoperite
 • Feedback – la finalul fiecarui modul, parintii primesc Fisa de Observatie pentru copilul lor, completata de mentori, ce va cuprinde informatii ce releva inclinatia unui copil catre o disciplina sau alta de studiu.
Kogaion Intensive Mastery

LOCATIE SI DOTARI

Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

 

Locul de desfasurare a activitatilor este situat in Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, intr-o zona linistita, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau. Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 200 mp si 11 spatii de desfasurare a activitatilor, spatioase si luminoase, desfasurate pe o suprafata de 450 mp, din care:

 • un Laborator de IT dotat cu un videoproiector si 16 laptop-uri
 • un Laborator de Stiinte, dotat cu o tabla inteligenta si material didactic specific pentru disciplinele Fizica, Chimie, Corpul uman, Pictura
 • un Laborator de Inteligenta muzicala dotat cu un videoproiector si peste 80 de instrumente muzicale si de percutie
 • Sala de Arta spectacolului si Dans dotata cu videoproiector, microfon, boxe
 • Sala de Arte martiale dotata cu saltele si materiale specifice
 • Ludoteca, in curs de amenajare, ce urmeaza a fi dotata cu videoproiector si peste 400 de volume de carti si jocuri specifice pentru copii
 • 4 Sali de clasa pentru desfasurarea activitatilor ce tin de curricula scolara, din care una dotata corespunzator pentru Clasa pregatitoare
 • o sala de servire a mesei.

 

Dotarile si materialul didactic pus la dispozitie sustin o educatie de calitate si o dezvoltare experientiala a fiecarui copil.

 

PRET PROGRAM

Kogaion Intensive Mastery

luni – vineri, 8.30-18.00

Descriere  Pret

1 modul

oricare modul  1.285 lei

2 module

al doilea modul include o reducere de 5% din pretul serviciilor educationale

 2.506 lei

3 module

al treilea modul include o reducere de 10% din pretul serviciilor educationale

 3.663 lei

4 module

al patrulea modul include o reducere de 15%  din pretul serviciilor educationale
 4.755 lei

REDUCERI:

 • 10% pentru frate/sora (reducerea se aplica la pretul serviciului educational)
 • 5% pentru plata integrala a serviciilor educationale, in termen de 10 zile de la inscriere
 • 5% pentru fiecare nou prieten inscris (reducerea se aplica la pretul serviciului educational al copilului, pentru fiecare nou prieten inscris, in conditiile in care prietenul nu se retrage din program pe durata acestuia)

Procentul maxim al reducerilor cumulate per modul este de 15%.

Modalitatea de plata

 • 30% avans la inscriere, pentru rezervarea locului (386 lei – 1 modul, 752 lei – 2 module, 1.099 lei – 3 module, 1.427 lei – 4 module). Avansul nu este returnabil. Plata se face doar prin transfer bancar sau POS.
 • Diferenta se poate achita in maxim 4 transe egale, in functie de numarul de module pentru care s-a optat, cel mai tarziu inainte cu o saptamana de data inceperii fiecarui modul.

Programele ambelor grupe de varsta – 6-8 ani si respectiv 9-12 ani se desfasoara in paralel, astfel ca, participantii frati in grupe diferite de varsta vor participa la grupa la care se incadreaza.

Pentru o completitudine a invatarii si in sensul parcurgerii de catre copil a intregii curricule, recomandam participarea la toate modulele. Mentionam insa ca fiecare modul are o structura de sine statatoare, ce permite participarea unui copil la 1, 2, 3 sau 4 module.

REDUCERI
 • 10% pentru al doilea frate/sora

 

MASA

Masa de pranz este oferita in sistem de catering, in 2 variante, traditional si vegetarian, de la firma Happy Food.

Gustarea este formata din fructe si legume crude, seminte crude, fructe uscate, batoane de cereale, prajituri de casa.

Pentru inscrierea in programul Kogaion Intensive Mastery completeaza formularul de inscriere

Program academic intensiv de descoperire a abilitatilor copiilor si imbogatire a cunostintelor, adresat copiilor intre 6 si 12 ani.

Alte programe Kogaion Gifted Academy