NOU!
KOGAION HOLIDAY MASTERY IN SALA SI ONLINE

- Tabere bucurestene desfasurate in vacantele copiilor -

Tabere bucurestene de dezvoltare a abilitatilor copiilor prin enrichment si activitati culturale, interactive, de deschidere de noi orizonturi de cunoastere si de crestere a increderii in sine, organizate pentru copii intre 6 si 12 ani, in intervalul orar 8.30-18.00, in 11 module cu tematici diferite, a cate o saptamana (5 zile) fiecare.

 1. 26 – 30.10.2020 – Modul 1 – ”PASTILA DE UMOR”
 2. 04 – 08.01.2021 – Modul 2 – „DRUMURI CARE AU SCHIMBAT LUMEA!”
 3. 02 – 05.02. 2021 – Modul 3 – “PE URMELE LUI ULISE”
 4. 04 – 09.04.2021 – Modul 4 – ” ORAȘE DISPĂRUTE”

Modulele V-XI desfasurate pe perioada verii, vor fi actualizate in luna aprilie 2021.

Programul include activitati si proiecte transdisciplinare si respecta principiile gifted education.

Grupa de varsta: 6-12 ani

Perioada: in vacantele copiilor, intervalul orar 8.30 – 18.00: octombrie, ianuarie, aprilie, iunie si iulie.

Locatie: Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy sau ONLINE

Mentori: specialisti si psihopedagogi

Activitati: ateliere de enrichment si de descoperire a potentialelor proprii

ECHIPA EDUCATIONALA

Echipa educationala este cuprinsa din 4 mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, cu pregatire psiho-pedagogica si 2 directori educationali, formatori in psihopedagogia excelentei prin metoda fundamentata de prof. dr. Florian Colceag (formare 4 ani).

Rodica Efros este psihopedagog, formator in psihopedagogia excelentei metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 3 ani), cu o experienta de peste 20 de ani in pedagogie primara si prescolara si in management educational.

Rodica este absolventa a Facultatii de Filosofie, specializare psiho-pedagogie, Trainer in Managementul resurselor umane, fiind specialist in dezvoltarea si implementarea de programe educationale pentru adulti si copii.

Rodica este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2016.

Corina Anastasescu este profesoara de muzica, pedagog muzical, formator in psihopedagogia excelentei prin metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 4 ani), Director educational Kogaion Gifted Academy.

Corina este absolventă a Colegiului de Muzică si Pedagogie cu specializare educator muzical şi profesor de muzica, fiind de asemenea licentiaţă în Pedagogia Muzicii din cadrul Universitatii de Stat “Alecu Russo”.

Corina crede ca lumea modernă, prin diversitatea ei complexă, ne copleşeşte, ne ţine atat captivi incat omitem sa mai traim viata prin esenta ei. COPIII insa sunt cei care îi dau adevăratul sens. Ei sunt cei care ne arată simplitatea şi naturaleţea lucrurilor, ne provoacă să găsim noi căi în a le fi alături în marea călătorie a cunoaşterii lumii şi a propriei cunoaşteri. Iar MUZICA este una din cele mai frumoase si mai complexe modalitati de a-i insoti in acest demers.

Corina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Gina Diculescu

Gina Diculescu, invatatoare

Gina a absolvit Facultatea de Stiintele Educatiei si este invatatoare la Scoala 5 Bucuresti. Are o experienta didactica de 42 de ani si o activitate susținuta pentru integrarea invatamantului romanesc in cel European (2002-2010), participand la Programul Educativ European „Comenius Socrates” inițiat de Franța, Scoala Publică „Jules Michelet”din Chateauroux, alaturi de alte școli din Europa. Gina isi doreste sa transmita copiilor intelegerea de a absobi concepte noi, uneori abstracte si de a le organiza adecvat, astfel incat sa obtina acea fundatie necesara in viata pentru cladirea piramidei propriei vieti. Gina este mentor KGA din anul 2017.

Georgiana Vasile

Georgiana Vasile psiholog si fotograf, mentor Clasa pregatitoare

Georgiana este absolventa a Liceului Pedagogic si a Facultatii de Psihologie-Sociologie. Activitatile cu copiii au inceput pentru Georgiana in primul an de facultate prin diverse proiecte de voluntariat, in cadrul carora a experimentat munca cu copii de diverse varste si niveluri sociale, consilierea parintilor si consilierea psihologica. Devenind mama a inteles mai bine nevoia experientiala in educarea copiilor. Georgiana crede ca: “vibratiile inalte cresc oferind iubire, astfel poti emite siguranta si multa energie pozitiva”. Este mentor KGA din anul 2017.

Dragos Marinescu

Dragos Marinescu este doctor in stiinte istorice, profesor de istorie, formare psiho-pedagogica.

Dragos este licentiat in istorie, specializarea Istoria Medievala a Romaniei; a absolvit un Master in Istorie la Universitatea Bucuresti Specializarea Bizantinologie si este Doctor in stiinte istorice. Profeseaza la gimnaziu si liceu de peste 17 ani.

Dragos a urmat cursuri de gandire critica si formare psiho-pedagogica, fiind organizatorul a numeroase activitati legate de educatie cu copii si profesori din tara si Uniunea Europeana.

Dragos este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Iulian Glita

Iulian Glita a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Ca actor a jucat in numeroase piese de teatru: “Deformatii” la Teatrul Luni (2008), “Human animals”“Obsession” la Teatrul in Culise (2013), “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011), “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006) , “De veghe in lanul de secara” la Teatrul Mic (2004) si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009), “Coridorul lui Statxovic” (2008), „Pumpkinhead: Ashes to Ashes / Furia monstrului 3: Tarana si cenusa” (2006).

A regizat recent spectacolul “Macbeth” cu oameni privati de libertate din penitenciarul Rahova Bucuresti la Teatru Nottara.

Iulian este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Andra Nineta Nenciu este absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, Master Sectia grafica, cu o experienta de peste 10 ani in pictura, concept graphic design, specialist tehnica prelucrarii imaginii cu Adobe Photoshop, design ambiental, pictura pe pereti, textile si piele, lemn, sticla, gravura, precum si in tehnici de reprezentare plastica: bazele compozitiei si analiza limbajului vizual. Este fondatorul si coordonatorul conceptului Pictam Vise.

A participat la numeroase expozitii in tara si strainatate, intre care mentionam: Expozitia de grup si expozitie personala de gravura la “Casa de cultura Friedrich Schiller”, Bucuresti, Muzeul judetean de Arta Prahova, “Ion Ionescu Quintus”, Ploiesti, Expozitie de grup la Muzeul de Istorie Bucuresti, Premiul “Suvenir de Bucuresti”, Premiul I la concursul organizat de Patriarhia Romana “Icoana din sufletul copilului”. Este membra a Galeriei DanaartGallery, Fundatia Ileana Mustatza.

Are o experienta de lunga durata cu copiii.

Nineta este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Kogaion Holiday Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

OBIECTIVE

 • lărgirea orizontului de cunoaștere a copiilor in domenii variate
 • dezvoltarea si consolidarea încrederii si stimei de sine
 • identificarea, potențarea si dezvoltarea abilităților native
 • eliminarea blocajelor de exprimare la nivel fizic, psihic si mental
 • dezvoltarea armonioasa a personalității fiecărui copil
 • dezvoltarea capacităților de relaționare si comunicare cu sine, cu ceilalți si cu natura

STRUCTURA PROGRAM

Programul fiecarei saptamani cuprinde ateliere de enrichment si deschidere a orizontului de cunoastere, precum si o excursie la un obiectiv cultural in afara Bucurestiului. Pentru exemplificare, modulul I cuprinde:

 • 4 ateliere de stabilire a obiectivelor zilei  „Mesajul de dimineata”
 • o vizita la herghelia Afumati
 • 4 ateliere enrichment de cultura literara „Snoave, glume, epigrame”
 • 4 ateliere de miscare in parcul Herestrau „Miscare si voie buna!
 • 4 ateliere de creatie artistica „Caricaturi, benzi desenate, pictograme”
 • 4 ateliere de miscare si expresie corporala „Arta scenica

Programul include activitati si proiecte transdisciplinare si respecta principiile gifted education.

Kogaion Self Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

Descarca programul complet
si orarul activitatilor

PRET TABARA URBANA

 • VARIANTA IN SALA, la sediul Kogaion Gifted Academy – Pret / copil / modul: 690 lei + 100 lei/5 zile – masa si gustare
 • VARIANTA ONLINE – Pret / copil / modul: 590 lei

Reduceri

– 10% pentru al doilea frate/sora, respectiv 13% pentru al treilea frate/sora

– 375 lei (doar pentru varianta in sala) pentru copiii inscrisi la programul de afterschool Kogaion Self Mastery (inclusiv excursia) Costul excursiei este de 175 lei.

Masa

Masa de pranz este oferita in sistem de catering, in 2 variante, traditional si vegetarian. Gustarea este formata din fructe si legume crude, seminte crude, fructe uscate, batoane de cereale, prajituri de casa.

Modalitatea de inscriere

 1. Completarea formularului de inscriere de aici: https://kogaionacademy.ro/programe/inscriere-kogaion-holiday-mastery/
 2. Plata avansului de 350 lei, in contul:

SC KOGAION GIFTED CHILDREN SRL, CUI 41504927, J40/10512/09.08.2019

Cont IBAN: RO53 INGB 0000 9999 0941 9530

La detalii de plata se va mentiona: „ nume participant si KHM (de la denumirea programului)”

 1. Plata diferentei se va face in contul mentionat anterior sau cash, la sediul KGA, cel mai tarziu in prima zi a programului.

Locul se considera rezervat si inscrierea efectuata in momentul primirii pe e-mail a documentelor de participare insotite de dovada platii avansului. Avansul nu este returnabil.

LOCATIE SI DOTARI

Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy sau ONLINE

Locul de desfasurare a activitatilor pentru programul in sala este situat in Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, intr-o zona linistita, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau. Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 200 mp si 11 spatii de desfasurare a activitatilor, spatioase si luminoase, desfasurate pe o suprafata de 450 mp, din care:

 • un Laborator de IT dotat cu un videoproiector si 16 laptop-uri
 • un Laborator de Stiinte, dotat cu o tabla inteligenta si material didactic specific pentru disciplinele Fizica, Chimie, Corpul uman, Pictura
 • un Laborator de Inteligenta muzicala dotat cu un videoproiector si peste 80 de instrumente muzicale si de percutie
 • Sala de Arta spectacolului si Dans dotata cu videoproiector, microfon, boxe
 • Sala de Arte martiale dotata cu saltele si materiale specifice
 • Ludoteca, in curs de amenajare, ce urmeaza a fi dotata cu videoproiector si peste 400 de volume de carti si jocuri specifice pentru copii
 • 4 Sali de clasa pentru desfasurarea activitatilor ce tin de curricula scolara, din care una dotata corespunzator pentru Clasa pregatitoare
 • o sala de servire a mesei.

Dotarile si materialul didactic pus la dispozitie sustin o educatie de calitate si o dezvoltare experientiala a fiecarui copil.

Pentru inscrierea in programul Kogaion Holiday Mastery completeaza formularul de inscriere

Tabara bucuresteana de toamna de dezvoltare a abilitatilor copiilor prin enrichment si activitati culturale, interactive, de deschidere de noi orizonturi de cunoastere si de crestere a increderii in sine, organizata pentru copii intre 6 si 12 ani.

Alte programe Kogaion Gifted Academy