KOGAION FAMILY BOOTCAMP
TABARA pentru COPII si PARINTI
3-6 ani, 7-12 ani,12-16 ani

Kogaion Family Bootcamp este primul program de constientizare a potentialului familiei din Romania, initiat in vara anului 2013, alaturi de prof. dr. Florian Colceag, initiatorul si sustinatorul acestui concept educational.

Este un program consacrat, aflat la ce-a de-a 39-a editie, care isi propune sa aduca in atentia parintilor importanta valorilor autentice in viata familiei.

Este o tabara despre:

 • arta de a fi, despre a trai, despre tine in relatia cu sine, cu familia ta, cu ceilalti si cu mediul in care traiesti.
 • cunoastere, constientizare si reflectie asupra nevoilor si potentialelor de varsta ale copiilor: cognitiv, emotional, social, spiritual.
 • dezvoltare personala si schimb de bune practici intre oameni cu aceleasi valori.

Grupe de varsta / perioada: 

 • 3-6 ani – SESIUNE UNICA – 19 – 25 iunie 2021 – 6 locuri disponibile
 • 7-12 ani – SESIUNE UNICA – 28 august – 3 septembrie 2021 – 7 locuri disponibile
 • 12-16 ani – SESIUNE UNICA – 21 – 27 august 2021 – 12 locuri disponibile

Participanti: Familiile cu copii intre 3 si 12 ani

Mentori: 6 specialisti si asistenti

Activitati: ateliere de dezvoltare personala, parenting si enrichment

Locatie: Moieciu de Sus, pensiunea Nicoleta, inchiriata in exclusivitate

ECHIPA EDUCATIONALA

Echipa educationala este cuprinsa din 6 specialisti din diverse domenii ale cunoasterii si intre 1 si 3 voluntari.

Prof. dr. Florin Munteanu

Florin Munteanu – explorator, profesor, cercetător, mentor pentru copii și părinți, alături de care vom păși într-o nouă lume. Profesorul Munteanu și-a dedicat peste 35 de ani din viață promovării în România a paradigmei Complexității. „A fi martor sau constructor activ al marii „împăcări dintre minte şi materie, al transformării materiale şi transfigurării spirituale este o răspundere şi un privilegiu.” spune dumnealui. Este Doctor în Ştiinţe, specializat în aplicaţii ale Știinţei Complexităţii în inginerie, econofizică, geodinamică şi mediu, precum şi în politici de integrare în educaţie a tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, membru titular al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, co-fondator al Catedrei UNESCO de Geodinamică din cadrul Academiei Române, Institutul de Geodinamică și Preşedinte fondator al Centrul pentru Studii Complexe – centru UNESCO. Dl Munteanu este coleg de generatie si apropiat cu prof dr. Florian Colceag, impreuna cu care a dezvoltat multiple proiecte si au continuat studiul teoriei complexitatii. Mai multe despre proiectele și omul Florin Munteanu puteți citi aici: https://www.florinmunteanu.ro/

Rodica Efros

Rodica Efros – psihopedagog, formator in psihopedagogia excelentei metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 6 ani), cu o experienta de peste 20 de ani in pedagogie primara si prescolara si in management educational. Rodica este absolventa a Facultatii de Filosofie, specializare psiho-pedagogie, Trainer in Managementul resurselor umane, fiind specialist in dezvoltarea si implementarea de programe educationale pentru adulti si copii.

Rodica este Director educational Kogaion Gifted Academy din anul 2016.

Corina Anastasescu

Corina Anastasescu – profesoara de muzica, pedagog muzical, formator in psihopedagogia excelentei alaturi de prof. Florian Colceag, (formare de 6 ani). Corina este absolventă a Colegiului de Muzică si Pedagogie (1991-1996) din Bălţi, Republica Moldova, specializare educator muzical şi profesor de muzică. Corina este, de asemenea, licentiaţă în Pedagogia Muzicii din cadrul Universitatii de Stat “Alecu Russo” (1996-1999), Bălţi. Corina crede ca lumea modernă, prin diversitatea ei complexă, ne copleşeşte, ne ţine atat captivi incat omitem sa mai traim viata prin esenta ei. COPIII insa sunt cei care îi dau adevăratul sens. Ei sunt cei care ne arată simplitatea şi naturaleţea lucrurilor, ne provoacă să găsim noi căi în a le fi alături în marea călătorie a cunoaşterii lumii şi a propriei cunoaşteri.  Iar MUZICA este una din cele mai frumoase si mai complexe modalitati de a-i insoti in acest demers.

Corina este mentor permanent in programul Kogaion Family Mastery, Kogaion Self Academy si Director educational Kogaion Gifted Academy din anul 2015.

Cristina Dinu-Popa

Cristina Dinu-Popa – psihoterapeut. Cu o experiență de 13 ani, Cristina îi însoțește pe copii și adulții în călătoria lor spre sine, printr-o relație autentică și de acceptare. În această călătorie, ei explorează în siguranță hățișul trăirilor, prin experiențe creative revelatoare. Cristina lucrează de peste 14 ani în consiliere și în psihoterapia experiențială a unificării, centrată pe adult, cuplu, copil, familie, folosind atât modalități clasice, cât și alternative, precum dans-terapie sau art-terapie. Din anul 2015 este consultant educațional pentru inovație în educație. Cristina plantează semințe în gradina interioară a copiilor, pentru ca ele să înflorească atunci cand timpul este potrivit. Mai multe despre Cristina puteți citi aici: https://cristinadinupopa.ro/

Iulian Glita

Iulian Glita a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Ca actor a jucat in numeroase piese de teatru: “Deformatii” la Teatrul Luni (2008), “Human animals”, “Obsession” la Teatrul in Culise (2013), “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011), “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006) , “De veghe in lanul de secara” la Teatrul Mic (2004) si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009), “Coridorul lui Statxovic” (2008), „Pumpkinhead: Ashes to Ashes / Furia monstrului 3: Tarana si cenusa” (2006).

A regizat recent spectacolul “Macbeth” cu oameni privati de libertate din penitenciarul Rahova Bucuresti la Teatru Nottara.

Iulian este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Anca Muicu

Anca Muicu – arhitect, doctorand in arhitectură, asistent universitar. Anca a absolvit Facultatea de Arhitectură în anul 2017 în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Începutul doctoratului a dat startul și activității ei didactice, devenind asistent universitar în cadrul Facultății de Arhitectură, la departamentul „Bazele proiectării de Arhitectură”. Așa a descoperit că îi place foarte mult să interacționeze cu studenții, să îi ajute și să împărtășească cunoștințele ei pe înțelesul fiecăruia. Anca a continuat în paralel să organizeze pe cont propriu cursuri de desen și de softuri digitale de proiectare, extinzând și intervalul de vârstă al cursanților, de la adulți până la cei mai mici și totodată să-și urmeze și pasiunea de arhitect în care are experiență internațională, lucrând în Polonia și Olanda, în cea din urmă câștigând locul 1 în cadrul unui concurs internațional de mare anvergură. „Predarea de arhitectură sub orice formă, spune Anca, îmbină cele două mari pasiuni ale mele și mă ajută să mă simt împlinită și să fac cu mare plăcere și dedicare cursurile Kogaion, unde pot să îndrum și să descopăr micii viitori arhitecți.”

Anca este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2019.

Elena Nastasa

Elena Nastasa – naturopath holistic-bioenergolog nativ. Intre vindecator, consultant, creator inventator si autor, Elena a luptat mult timp la slefuire, iar acest lucru a fost posibil doar cu multa incredere, intelegere, acceptare si ajustarea modului de viata prin metamorfozare. „Nu știam ce să fac si cum sa fac pentru a-mi exprima ce si cine sunt. Paralel cu increderea în mine – care nu a fost punctul meu forte – am ajutat mii de oameni. Am evoluat si am castigat experienta si intelepciune cu fiecare dintre aceste suflete. A fost un manual viu, din care am invatat si continui sa invat si astazi, impreuna cu cei care isi doresc acest lucru.

Ce spun copiii si parintii

STRUCTURA PROGRAM

Programul cuprinde:

 • ateliere de parenting cu prof. dr. Florin Munteanu, pe specificul si caracteristicile varstei copiilor din tabara
 • ateliere dezvoltare personala
 • ateliere enrichment din domeniul artelor vizuale si multimedia, stiintelor, muzicii, matematicii si complexitatii vietii
 • sedinte individuale cu psiholog si grupuri de Autocunoastere
 • spectacol de teatru oferit de copii parintilor
 • expozitie de arta
 • carnaval si jocuri recreativ educative
 • proiectii filme
 • drumetie
 • foc de tabara

Descarca programul complet

PRET TABARA

Grupa 3 – 6 ani

 • pentru adult participant – 840 lei pensiune completa + 385 Eur servicii educationale
 • pentru copil participant (3-6 ani) – 660 lei pensiune completa + 385 Eur servicii educationale
 • pentru adult insotitor (are calitatea de adult insotitor adultul care insoteste un frate care nu participa in tabara pentru ca este prea mic, sub 3 ani) – 840 lei pensiune completa + 100 Eur pentru activitatile comune din tabara sau 200 Eur daca se doreste participarea si la atelierele comune copil-parinte din tabara
 • pentru copil insotitor (care nu participa la activitatile taberei, avand sub 3 ani) – 330 lei (daca se doreste meniu separat) + 100 Eur pentru activitatile comune din tabara sau 150 Eur daca se doreste participarea si la atelierele comune copil-parinte din tabara
 • pentru copil insotitor (care nu participa la activitatile taberei avand sub 2 ani – niciun cost decat daca se opteaza pentru meniu separat

Grupa 7 – 12 ani si 12-16 ani

 • pentru copil 7-12 ani sau adult participant – 840 lei pensiune completa + 385 Eur servicii educationale
 • pentru adult insotitor (are calitatea de adult insotitor adultul care insoteste un frate care nu participa in tabara pentru ca este prea mic, sub 6 ani) – 840 lei pensiune completa + 100 Eur pentru activitatile comune din tabara sau 200 Eur daca se doreste participarea si la atelierele comune copil-parinte din tabara
 • pentru copil insotitor (care nu participa la activitatile taberei, avand sub 6 ani) – 660 lei + 100 Eur pentru activitatile comune din tabara sau 150 Eur daca se doreste participarea si la atelierele comune copil-parinte din tabara
 • pentru copil insotitor (care nu participa la activitatile taberei, avand intre 2 si 3 ani) – 330 lei (daca se doreste meniu separat) + 100 Eur pentru activitatile comune din tabara
 • pentru copil insotitor (care nu participa la activitatile taberei avand sub 2 ani – niciun cost decat daca se opteaza pentru meniu separat

Reduceri:

 • 10% pentru al doilea frate/sora, mama/tata

Procedura de inscriere:

 1. completarea Formularului de inscriere on-line aflat pe aceasta pagina; urmare a completarii ar trebui sa primiti un e-mail de confirmare; in situatia in care nu il primiti, va rugam sa verificati si in spam si sa alegeti optiunea unspam pentru a primi informari viitoare de la noi.
 2. Plata avansului de 85 Eur/participant, copil sau parinte, in contul mentionat in mail-ul primit
 3. Transmiterea dovezii de plata la kfm@kogaionacademy.ro
 4. Plata diferentei aferente serviciilor educationale in acelasi cont, cel mai tarziu cu o luna inainte de inceperea taberei
 5. Plata serviciilor de pensiune completa (cazare si masa) cash, direct la pensiune, cand ajungeti in tabara.

Pretul include:

 • 7 zile cazare si pensiune completa cu 3 mese / zi si o gustare
 • cursurile de parenting, dezvoltare personala si enrichment sustinute de mentori
 • filmarile de la atelierele de parenting cu prof. Florian Colceag si toate materialele de curs
 • recomandari la finalul taberei
 • pozele realizate pe parcursul programului, precum si filmarea de la “Carnaval” si Spectacol
 • toate creatiile realizate pe parcursul taberei.

Transportul se asigura individual, de fiecare familie in parte.

GALERIE FOTO

LOCATIE TABARA

“Pensiunea Nicoleta” (3 stele), Moeciu de Sus

Pensiunea este localizata la poalele muntilor Bucegi, la 45 km. de Brasov, la 3 km. de intrarea in Parcul National Piatra Craiului.

Pentru inscrierea in tabara Kogaion Family Bootcamp, completeaza formularul de inscriere

Tabara de constientizare a potentialului familiei, adresata copiilor intre 3 si 17 ani si parintilor, desfasurata la Moieciu de Sus.

Alte programe Kogaion Gifted Academy