Grupe de varsta / perioada: 

 • 3-6 ani – SESIUNE UNICA – 25 iunie – 1 iulie 2022
 • 7-12 ani – SESIUNE UNICA – 2 – 8 iulie 2022

KOGAION FAMILY BOOTCAMP
TABARA pentru COPII si PARINTI
3-6 ani, 7-12 ani

Kogaion Family Bootcamp este primul program de constientizare a potentialului familiei din Romania, initiat in vara anului 2013, impreuna cu prof. dr. Florian Colceag, sustinatorul acestui concept educational.

Este un program consacrat, aflat la ce-a de-a 40-a editie, care isi propune sa aduca in atentia parintilor importanta valorilor autentice in viata familiei.

Este o tabara despre:

 • arta de a fi, despre a trai, despre tine in relatia cu sine, cu familia ta, cu ceilalti si cu mediul in care traiesti.
 • cunoastere, constientizare si reflectie asupra nevoilor si potentialelor de varsta ale copiilor: cognitiv, emotional, social, spiritual.
 • dezvoltare personala si schimb de bune practici intre oameni cu aceleasi valori.

ECHIPA EDUCATIONALA

Prof. dr. Florin Munteanu

Florin Munteanu – explorator, profesor, cercetător, mentor pentru copii și părinți, alături de care vom păși într-o nouă lume. Profesorul Munteanu și-a dedicat peste 35 de ani din viață promovării în România a paradigmei Complexității. „A fi martor sau constructor activ al marii „împăcări dintre minte şi materie, al transformării materiale şi transfigurării spirituale este o răspundere şi un privilegiu.” spune dumnealui. Este Doctor în Ştiinţe, specializat în aplicaţii ale Știinţei Complexităţii în inginerie, econofizică, geodinamică şi mediu, precum şi în politici de integrare în educaţie a tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, membru titular al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, co-fondator al Catedrei UNESCO de Geodinamică din cadrul Academiei Române, Institutul de Geodinamică și Preşedinte fondator al Centrul pentru Studii Complexe – centru UNESCO. Dl Munteanu este coleg de generatie si apropiat cu prof dr. Florian Colceag, impreuna cu care a dezvoltat multiple proiecte si au continuat studiul teoriei complexitatii. Mai multe despre proiectele și omul Florin Munteanu puteți citi aici: https://www.florinmunteanu.ro/

Rodica Efros

Rodica Efros – psihopedagog, formator in psihopedagogia excelentei metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 6 ani), Rodica este licențiată a Facultății de Filozofie a Universității ”Al.I. Cuza„ Iași, specializare în Psihopedagogie Specială și Asistență Socială și absolventă a unui master în domeniul Managementului Resurselor Umane și Training (SNSPA, București). O serie lungă de alte formări și experiențe au consolidat calitatea cunoștințelor profesionale. Are experiență în management organizațional (educație) atât în calitate de antreprenor cât și de manager educațional, cu implicare în diverse proiecte de educație formală și informală. Viziunea unitară a acestora vizează definirea unei abordări conceptuale noi asupra psihopedagogiei învățării. Domeniul de competență este consilierea educațională, inclusiv formare de personal și management educațional. Expertiza de referință este în problematica de conceptualizare a programelor educaționale pentru adulti si copii, dezvoltate în baza modelului de analiză matematică de modelare a soluțiilor calitative, elaborat de prof. F. Colceag. Specializare în psihopedagogia excelenței (a copiilor supradotați și cu abilități înalte). ”Educația este despre calitatea relațiilor pe care le construim.

Cristina Dinu-Popa

Cristina Dinu-Popa – psihoterapeut. Cu o experiență de 13 ani, Cristina îi însoțește pe copii și adulții în călătoria lor spre sine, printr-o relație autentică și de acceptare. În această călătorie, ei explorează în siguranță hățișul trăirilor, prin experiențe creative revelatoare. Cristina lucrează de peste 14 ani în consiliere și în psihoterapia experiențială a unificării, centrată pe adult, cuplu, copil, familie, folosind atât modalități clasice, cât și alternative, precum dans-terapie sau art-terapie. Din anul 2015 este consultant educațional pentru inovație în educație. Cristina plantează semințe în gradina interioară a copiilor, pentru ca ele să înflorească atunci cand timpul este potrivit. Mai multe despre Cristina puteți citi aici: https://cristinadinupopa.ro/

Corina Anastasescu

Corina Anastasescu – profesoara de muzica, pedagog muzical, formator in psihopedagogia excelentei alaturi de prof. Florian Colceag, (formare de 6 ani). Corina este absolventă a Colegiului de Muzică si Pedagogie (1991-1996) din Bălţi, Republica Moldova, specializare educator muzical şi profesor de muzică. Corina este, de asemenea, licentiaţă în Pedagogia Muzicii din cadrul Universitatii de Stat “Alecu Russo” (1996-1999), Bălţi. Corina crede ca lumea modernă, prin diversitatea ei complexă, ne copleşeşte, ne ţine atat captivi incat omitem sa mai traim viata prin esenta ei. Copiii insa sunt cei care îi dau adevăratul sens. Ei sunt cei care ne arată simplitatea şi naturaleţea lucrurilor, ne provoacă să găsim noi căi în a le fi alături în marea călătorie a cunoaşterii lumii şi a propriei cunoaşteri.  Iar MUZICA este una din cele mai frumoase si mai complexe modalitati de a-i insoti in acest demers.

Iulian Glita

Iulian Glita a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Ca actor a jucat in numeroase piese de teatru: “Deformatii” la Teatrul Luni (2008), “Human animals”, “Obsession” la Teatrul in Culise (2013), “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011), “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006) , “De veghe in lanul de secara” la Teatrul Mic (2004) si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009), “Coridorul lui Statxovic” (2008), „Pumpkinhead: Ashes to Ashes / Furia monstrului 3: Tarana si cenusa” (2006).

A regizat recent spectacolul “Macbeth” cu oameni privati de libertate din penitenciarul Rahova Bucuresti la Teatru Nottara.

Iulian este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Anca Muicu

Anca Muicu – arhitect, doctorand in arhitectură, asistent universitar. Anca a absolvit Facultatea de Arhitectură în anul 2017 în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Începutul doctoratului a dat startul și activității ei didactice, devenind asistent universitar în cadrul Facultății de Arhitectură, la departamentul „Bazele proiectării de Arhitectură”. Așa a descoperit că îi place foarte mult să interacționeze cu studenții, să îi ajute și să împărtășească cunoștințele ei pe înțelesul fiecăruia. Anca a continuat în paralel să organizeze pe cont propriu cursuri de desen și de softuri digitale de proiectare, extinzând și intervalul de vârstă al cursanților, de la adulți până la cei mai mici și totodată să-și urmeze și pasiunea de arhitect în care are experiență internațională, lucrând în Polonia și Olanda, în cea din urmă câștigând locul 1 în cadrul unui concurs internațional de mare anvergură. „Predarea de arhitectură sub orice formă, spune Anca, îmbină cele două mari pasiuni ale mele și mă ajută să mă simt împlinită și să fac cu mare plăcere și dedicare cursurile Kogaion, unde pot să îndrum și să descopăr micii viitori arhitecți.”

Anca este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2019.

Kogaion Family Bootcamp

PRET TABARA

Grupa 3 – 6 ani

 • Participant adult – 485 Eur servicii educationale + 960 lei pensiune completa / persoana
 • Participant copil 3-6 ani – 485 Eur servicii educationale + 720 lei pensiune completa / persoana
 • Insotitor adult – al doilea parinte care insoteste un frate sau o sora mai mica, sub 3 ani; participa doar la activitatile comune din tabara – 150 Eur + 960 lei pensiune completa / adult insotitor
 • Insotitor copil intre 2 si 3 ani – participa doar la activitatile comune din tabara – 100 Eur + 390 lei pensiunea completa / copil insotitor
 • Insotitor copil sub 2 ani – participa doar la activitatile comune din tabara – niciun cost (mai putin daca se opteaza pentru meniu separat, care este in suma de 390 lei)

Grupa 7 – 12 ani

 • Participant copil sau adult – 485 Eur servicii educationale + 960 lei pensiune completa / persoana
 • Insotitor adult – al doilea parinte care insoteste un frate sau o sora mai mica, sub 5 ani; participa doar la activitatile comune din tabara – 150 Eur + 960 lei pensiune completa / adult insotitor
 • Insotitor copil intre 3 si 6 ani – participa doar la activitatile comune din tabara – 100 Eur + 780 lei pensiunea completa / copil insotitor
 • Insotitor copil sub 3 ani – participa doar la activitatile comune din tabara – niciun cost (mai putin daca se opteaza pentru meniu separat, care este in suma de 390 lei)

Reduceri:

 • 10% pentru al doilea frate/sora, mama/tata

GALERIE FOTO

LOCATIE TABARA

“Pensiunea Nicoleta” (3 stele), Moeciu de Sus

Pensiunea este localizata la poalele muntilor Bucegi, la 45 km. de Brasov, la 3 km. de intrarea in Parcul National Piatra Craiului.

Descarca programul complet

Pentru inscrierea in tabara Kogaion Family Bootcamp, completeaza formularul de inscriere

Tabara de constientizare a potentialului familiei, adresata copiilor intre 3 si 17 ani si parintilor, desfasurata la Moieciu de Sus.

Alte programe Kogaion Gifted Academy