Mentori

Profesionistii care dau valoare unicitatii copilului tau

Diana Antoci

Diana Antoci

Fondator Kogaion Gifted Academy, Formator in psihopedagogia excelentei fondata de prof. dr. Florian Colceag, Formator Feuerstein

Perfecțiunea și frumusețea naturii, a viului, a Omului, copiii și relațiile pe care le formează cu noua lume, prin respirația primară, prin atingerea mamei, prin cunoașterea universului în care trăim, modul în care se conectează la tot ce este, prin toate trăirile lui și rolul nostru ca părinți în această călătorie a copiilor prin lume, m-au fascinat dintotdeauna.

Sunt mamă a 2 fete, vizionar, autodidact, cu multă pasiune și dăruire pentru ceea ce fac. Provin dintr-o familie cu tradiție de generații în educație și, începând cu anul 2013, am fondat centrul de enrichment Kogaion Gifted Academy împreună cu prof. dr. Florian Colceag, în cadrul căruia am conceput numeroase programe educaționale în premieră pentru educația din România: programul de dezvoltare personală adresat familiei, programul de afterschool cu curriculă integrată, programul intensiv de enrichment de identificare a abilităților copiilor, programul de dezvoltare a inteligențelor multiple prin proiecte transdisciplinare. Sunt licențiată în Economie, Relații Internaționale și am absolvit cursurile Facultății de Psihologie Titu Maiorescu București. Am urmat numeroase cursuri de formare cu prof. dr. Florian Colceag („Curs psihopedagogie: Educația înainte de naștere până la vârsta a IIIa”, „Arta de a gândi – rezolvarea crizelor”, „Dezvoltarea emisferei cerebrale drepte”, „Proiect de țară, proiect de lume”, „Schimbarea paradigmei de gândire în educație”), cu prof. dr. Florin Munteanu („Științele complexității”), Wellbeing, Medicină holistică, Alimentație naturală.

Florian Colceag

Florian Colceag

Fondator Kogaion Gifted Academy, Expert international Gifted Education, promotor gifted education in Romania, doctor in economie, matematician

Prof. Dr. Florian Colceag este fondator al Kogaion Gifted Academy si a Institutului de Cercetare si Dezvoltare a Cunoasterii Umane.

Prof. dr. Florian Colceag este expert internațional Gifted Education, specialist în modelare matematică, analist în baza teoriilor complexității, inventator al fractalilor algebrici. Activează ca și consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educație, sociologie, teoria complexității, economie, în cadrul Institutului European de Integrare și a Centrului pentru Studii Complexe. A antrenat lotul olimpic de matematica, fiind detinator al unui record mondial – 84 de medalii obtinute de elevii pe care i-a instruit la olimpiadele internationale de matematica  (din care 60 de aur).

Este membru in renumite organizatii internationale, precum World Council for Gifted and Talented Children (WCGTC), European Council for High Ability (ECHA), Pacific Federation of the WCGTC, Clubul de la Roma, Australian Gifted Education (AUSTEGA). A fost desemnat personalitatea europeana a anului 2007.

Este specialist in dezvoltarea de curicule in diferite sisteme de educatie, in modelare economica, sustenabilitate, dezvoltare, globalizare.

Articolele curente pot fi citite pe https://www.hkrdi.org/ro/.

Ionuț Ciocîrlan

Ionuț Ciocîrlan

Arhitect software și trainer, mentor robotică, electronică

Ionuț a fost dintotdeauna curios cum funcționează lucrurile: la 4 ani desfăcea primul ceas deșteptător (spre nemulțumirea bunicului), și un an mai târziu reușea să îl reasambleze pe cel de-al treilea.

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Prof. Munteanu la birou

Florin Munteanu

Explorator, profesor, cercetător, mentor pentru copii și părinți

Florin Munteanu ne va conduce sa pasim într-o nouă lume. Profesorul Munteanu și-a dedicat peste 35 de ani din viață promovării în România a paradigmei Complexității. „A fi martor sau constructor activ al marii „împăcări dintre minte şi materie, al transformării materiale şi transfigurării spirituale este o răspundere şi un privilegiu.” spune dumnealui. Este Doctor în Ştiinţe, specializat în aplicaţii ale Știinţei Complexităţii în inginerie, econofizică, geodinamică şi mediu, precum şi în politici de integrare în educaţie a tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, membru titular al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România, co-fondator al Catedrei UNESCO de Geodinamică din cadrul Academiei Române, Institutul de Geodinamică și Preşedinte fondator al Centrul pentru Studii Complexe – centru UNESCO. Mai multe despre proiectele și omul Florin Munteanu puteți citi aici: https://www.florinmunteanu.ro/

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2021.

Iulian Glita

Actor liber profesionist, regizor, scenograf

Iulian a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca. Ca actor a jucat in numeroase piese de teatru: “Human animals”, “Obsession” la Teatrul in Culise (2013), “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011), “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006) si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009), “Coridorul lui Statxovic” (2008). Iulian este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2013.

Gina Diculescu

Gina Diculescu

Invatatoare

Gina are o experienta didactica de 42 de ani si o activitate susținuta pentru integrarea invatamantului romanesc in cel European (2002-2010), participand la Programul Educativ European „Comenius Socrates” inițiat de Franța, Scoala Publică „Jules Michelet”din Chateauroux, alaturi de alte școli din Europa. Gina isi doreste sa transmita copiilor intelegerea de a absobi concepte noi, uneori abstracte si de a le organiza adecvat, astfel incat sa obtina acea fundatie necesara in viata pentru cladirea piramidei propriei vieti.

Gina este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2017.

Andrei Stan

Andrei Stan

Regizor de film, fotograf, pasionat de arta colajului

Andrei a absolvit in 2011 facultatea de Stiinte Politice la SNSPA. Ceva din interiorul lui l-a indemnat insa sa caute o alta cale, mai apropiata de lumea lui interioara. A ascultat cu curaj vocea interioara si a ales sa impartaseasca celorlalti gandurile, trairile si universul viselor lui, in imagine si sunet. A urmat licenta in regie la Met Film School din Londra unde si-a confirmat pasiunea pentru film si arta.

Prima recunoastere pe plan profesional nu s-a lasat prea mult asteptata, Andrei castigand cu unul din primele sale proiecte ca scenarist si regizor de film premiul la Festivalul din Toronto. A lucrat cu artisti cunoscuti din industria muzicii (Serban Cazan, Alina Eremia, Alexandra Stan) si a realizat documentarul „The pursuit of dreams” unde a colaborat cu speakeri internationali renumiti: Gregg Braden, Joe Dispenza, Bruce Lipton. De asemenea, a avut o expozitie de artwork-uri la Casa Hospice, urmand a finaliza in curand 2 albume muzicale. In prezent dezvolta un proiect de lung metraj despre viata lui Zalmolxis. Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2017.

Andreea Faur

Andreea Faur

Doctor în sociologie, psiholog, educator-învățător, asistent social

Andreea este absolventă a Liceului Pedagogic, specializarea educator-învățător și cu definitivat în invățământul preșcolar, este licențiată în asistență socială și psihologie, doctor în sociologie, formator pe programe cognitiv-comportamentale, de grup și individuale. Andreea a acumulat o vastă experiență în psihodramă și medierea relației dintre adulți și copiii cu delincvență juuvenilă. În prezent este consilier de probațiune, formator în lucrul cu persoanele cu adicții și expert internațional în cadrul de comunități terapeutice pentru persoanele cu adicții, copii și adulți. Este psiholog în cadrul programelor Kogaion cu copii. Andreea crede în schimbare și în potențialul uriaș pe care fiecare copil îl are, iar adultul trebuie să învețe să scoată la lumină copilul frumos din interiorul lui. Motto-ul Andreei: ,,Ceea ce dă sens vieții este să pui în inimă în fiecare zi un răsărit de soare”! Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Andreea Drăghici

Andreea Drăghici

Biolog, cercetator

Andreea este licențiată în biologie (inclusiv modulul de Psihopedagogie). A absolvit masterul în Biochimie și Biologie Moleculară și alte formări adiacente, dar cel mai important  – are un mare drag de copii!

Lucrează în cercetare și dar are și activitate în teren, împletește partea teoretică și practică într-un mod armonios și simplu. Are experiență în diferite programe pentru copii (conferințe, cursuri și scoli de vară), fiind colaborator la Muzeul National G. Antipa. Este pasionată de științele naturii și caută cu orice prilej să transmită această pasiune și copiilor.

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2019.

Marilena Savu

Psihoterapeut, Profesor, Consilier școlar, Formator

Marilena este în preajma copiilor de peste 20 de ani. A profesat ca educatoare, învățătoare și în prezent este consilier școlar şi, alături de câteva generaţii, a simţit cum cresc oamenii de la vârsta de doi ani până la absolvirea liceului. Este absolventă a Colegiului de Institutori, a Facultăţii de Psihologie, a Şcolii de Psihoterapie Experiențială din România şi a Programului de Gândire Pedagogică Strategică (program elaborat de profesor doctor Florian Colceag).
În copilărie și-a dorit să devină balerină, însă visul acesta nu a avut condițiile necesare să poată fi materializat, iar acum, sprijină cât de mult este posibil ca visele copiilor cu care lucrează să prindă viață. Marilena continuă să lucreze la proiecte dedicate oamenilor, continuă să aloce timp pasiunilor sale şi să studiez, și recent a adăugat ca domeniu de studiu relația omului cu mediul înconjurător.

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2016.

Cristina Dinu-Popa

Cristina Dinu Popa

Psihoterapeut

Cristina Dinu-Popa – psihoterapeut. Cu o experiență de 13 ani, Cristina îi însoțește pe copii și adulții în călătoria lor spre sine, printr-o relație autentică și de acceptare. În această călătorie, ei explorează în siguranță hățișul trăirilor, prin experiențe creative revelatoare. Cristina lucrează de peste 14 ani în consiliere și în psihoterapia experiențială a unificării, centrată pe adult, cuplu, copil, familie, folosind atât modalități clasice, cât și alternative, precum dans-terapie sau art-terapie. Din anul 2015 este consultant educațional pentru inovație în educație. Cristina plantează semințe în gradina interioară a copiilor, pentru ca ele să înflorească atunci cand timpul este potrivit. Mai multe despre Cristina puteți citi aici: https://cristinadinupopa.ro/

Cristina este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2021.

Dragos Marinescu

Dragoș Marinescu

Doctor in stiinte istorice, profesor de istorie, formare psiho-pedagogica

Dragos este licentiat in istorie, specializarea Istoria Medievala a Romaniei. A absolvit un Master in istorie la Universitatea Bucuresti, Specializarea Bizantinologie (1999) si este Doctor in stiinte istorice (2010). Lucreaza cu copiii de gimnaziu si de liceu de peste 16 ani. De asemenea, Dragos a urmat cursuri de gandire critica si formare psiho-pedagogica, fiind organizatorul a numeroase activitati legate de educatie cu profesori si copii din tara si Uniunea Europeana.

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2016.

Flavian Glonț

Profesionist in rezolvarea rapida a cubului Rubik

Flavian este student, profesionist in rezolvarea rapida a cubului Rubik. A absolvit Colegiul National „Dinicu Golescu” cu specializarea matematica-informatica intensiv, iar acum este student la Politehnica – Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor.

Flavian a devenit cunoscut in 2015, dupa ce a castigat show-ul Romanii au Talent, fiind membru al echipei SPEEDCUBING si in 2016 cand a participat la Britain’s Got Talent. Cifrele de raiting l-au clasat pe primul loc in topul celor mai cunoscuti speedcube-ri ai Planetei. Dorinta lui Flavian este de a impartasi si celorlalti copii acest sport al mintii ce dezvolta capacitatile matematice, viziunea in spatiu, memoria si dexteritatea.  Motto-ul lui este „Imposibilul este Posibil”, Flavian fiind multimplu campion national la acest sport al mintii.

Flavian este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2016.

Gabriel Eșanu

Gabriel Eșanu

Profesor de sah, Maestru FIDE, Jurnalist

Gabriel este absolvent de jurnalism, cu experienta de peste 13 ani in presa scrisa, online si TV si de 20 de ani petrecuti printre cele 64 de campuri impartite in alb si negru, care i-au adus si categoria de Maestru FIDE. De cativa ani a ales sa impartaseasca si copiilor pasiunea lui pentru sah, considerand ca sahul este un “sport al mintii” perfect pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, datorita modului in care imbina creativitatea si disciplina.

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2017.

Dumitru Bădilă

Dumitru Bădilă

Medic, inginer, cercetător energii neconvenționale, inventator, antreprenor

Dumitru este absolvent de medicină militară, medic medicină de familie, medic de urgență și termografie medicală. Este cercetător, având multiple lucrări științifice publicate și prezentate la Congrese și Simpozioane. Ca inventator, deține mai multe invenții brevetate în România și o invenție brevetată internațional, între care menționăm Biofotonul – aparat de terapie cu lumina polarizată RO120569 și Tunul Sonic antigrindină, brevet European EP3484273, ambele aflate în producție. Este Director de cercetare în cadrul ultimului proiect, finanțat din fonduri europene.

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2015.

Nicolae Cruceru

Nicolae Cruceru

Cercetator, geolog, speolog, tata si om cu pasiuni

Nicolae Cruceru este cercetător colaborator al Academiei Române – Institutul de Speologie ”Emil Racoviță”. Pe lângă cunoștințele enciclopedice din domeniile în care activează ca cercetător (procese şi forme periglaciare în Carpații Românești; permafrostul montan: cartare, modelare si analiza factorilor de control; interacțiuni procese geomorfologice – arbori (dendrogeomorfologie); impactul schimbărilor climatice asupra domeniului periglaciar montan, etc.), dl Cruceru este o persoană deosebită, cu o cultură și o personalitate remarcabile.

Este dornic să împărtășească cunoașterea și pasiunea sa pentru lumea din jur atât adulților cât mai ales – copiilor!

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2020.

Cristina Beteringhe

Cristina Isabela Beteringhe

Violonistă, profesoară de vioară și pian

“Cânt la vioară de la vârsta de 6 ani. De atunci, am studiat muzica clasică în România până când, la 23 de ani, dornică de noi orizonturi, de noi perspective, am decis să mă mut în Olanda, pentru a-mi continua studiile.
Acolo, pentru o perioadă de 5 ani, am fost violonistă în cadrul Orchestra Filharmonie Noord, Groningen, Opera Spanga, Friesland, am înregistrat 4 albume de studio și am susținut proiecte speciale în colaborare cu alți artiști. Pe lângă ansambluri de factură clasică, am colaborat și cu trupe de jazz, de pop-rock experimental, compozitori de muzică modernă, făcând parte din proiecte de muzică pentru film și teatru: trupa de teatru “Different Trains”, Groningen, compozitia coloanei sonore pentru filmul The Kid – Charlie Chaplin.
În prezent, pentru că iubesc să cânt și vreau să îmi asum rolul de singer-songwriter, lucrez la primul meu EP.
Am venit înapoi acasă cu dorința de a împărtăși din lucrurile frumoase pe care le-am învățat.
Influența artei, în special a muzicii, cunoașterea limbajului muzical, exersarea creativității (individual și împreună), toate acestea contribuie enorm la dezvoltarea noastră, în toate aspectele ei, la încrederea cu care ne asumăm provocari și bucuria pe care o simțim când ne conectăm cu ceilalți.”

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2021.

Florin Ștefan

Muzician multi-instrumentist

Florin a studiat muzica în mod autodidact, începând cu chitara acustică încă din liceu. Ca student la Facultatea de Sociologie a Universității Transilvania din Brașov, a urmat secția de canto a Școlii Populare de Arte și a început să cânte la blockflöte şi bouzouki irlandez. La Londra a locuit timp de 3 ani, unde s-a implicat în diferite proiecte și colaborări cu muzicieni din toate colțurile lumii. Atunci a luat contactul cu mai multe stiluri muzicale și background-uri multiculturale. Tot atunci a început să cânte la clape, orgă – sintetizator și să experimenteze cu diverse efecte de sunet pentru chitară electrică. A călătorit prin vestul Europei (Anglia, Franța, Olanda, Irlanda, Spania și Portugalia), unde a concertat în diferite orașe și a cântat pe stradă. În Dublin a experimentat muzica irlandeză prin intermediul unor fluiere, Irish Whistles. A petrecut o vreme în Lisabona, unde a luat contactul cu muzica portugheză și a achiziționat un model rar de mandolină-liră. A traversat Spania și Franța, cântând dintr-un oraș în altul, iar când a revenit la Londra, și-a strâns toate instrumentele muzicale și le-a trimis în România.
Revenit în țară, a început să lucreze în turism alături de Asociația Cele Mai Frumoase Sate din România. Astfel, a realizat un labirint în lan de porumb în satul Drăguș din jud. Brașov, a organizat excursii pentru copii în Ţara Făgăraşului, a documentat primul ghid turistic al satelor din țara noastră, a tradus în engleză 3 ghiduri cu trasee de motocicletă și a făcut parte din delegațiile române care au participat la Conferințele EDEN, organizate la Comisia Europeană de la Bruxelles. După activitatea în turism, s-a mutat la București, iar pianul nu a fost o noutate, fiind deja familiarizat cu claviaturile. Mai târziu, a început desfășurarea unor activități de reconstituire istorică în cadrul multor festivaluri medievale din țară și străinătate (Bulgaria, Serbia și Danemarca) alături de asociația de re-enactment Compania Dragonului din Cluj Napoca. Cu această ocazie, s-a implicat în proiectul United Colors of Heraldry. A început să studieze muzica orientală prin intermediul unor instrumente exotice: lăută (oud turcesc), sitar și tanpura indiană. Totodată, nu a neglijat muzica electronică, continuând să lucreze cu diverse instrumente cu clape. În prezent, activează în formația rock Doar Atât și este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2021.

Laura Necșuțu

Laura Necșuțu

Trainer soroban și aritmetică mentală japoneză Nomin Jyuku

Laura Necșuțu a terminat Facultatea de Litere – Universitatea București și s-a specializat în terapie și lucrul cu copiii. Înainte să conducă centrul Nomin Jyuku Ploiești a fost voluntar Unicef și trainer. O zi împreună cu cei mici este pentru ea o zi plină de energie, concentrare și entuziasm. Ține lecții demonstrative, caută soluții de a-i face să învețe cu plăcere, discută cu părinții. Vrea să contribuie cât de puțin la viitorul copiilor – iar ei să-și amintească cu drag de cursul la care matematica nu a mai fost atât de grea. La fel de mult, îi place să vadă în ochii lor bucuria – când sunt apreciați sau își impresionează părinții.

Centrul Nomin Jyuku este partener educațional Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

George Grama

George Grama

Arhitect, pasionat de natura, bioclimat

George face parte grupul de inițiativă civică Next Space, propunand orasului Roman un proiect de mobilitate urbana durabila intitulat “Roman – Un nou inceput” (proiectul poate fi consultat aici). Iubeste copiii pe care ii invata despre natura si mediu curat, despre ecologie si managementul crizelor.

George este colaborator Kogaion din anul 2018, fiind coordonator al proiectului de tehnologie primitiva cu adolescentii, cu care a construit deja 2 „casute in copac”.

George este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2021.

Alexandru Mironov

Scriitor, jurnalist, vicecampion la scrima

Alexandru Mironov sau “radio-tele-profesorul” este scriitor si jurnalist, cunoscut pentru bogata activitate de popularizare a stiintei si a “science fiction” in cadrul Radiodifuziunii si Televiziunii Romane. A realizat peste 4.000 de emisiuni si cca 1.000 de articole cu caracter de popularizare a stiintei, fiind unul dintre “inventatorii” si promotorii celebrului Almanah Anticipatia si a Colectiei de Povestiri Stiintifico-Fantastice. A practicat scrima, ajungand vicecampion national, iar in anii ’90 a fost presedinte al Federatiei de Scrima. Recent i-a fost acordat titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Suceava. Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2015.

Uca Marinescu

Profesor, explorator si sportiv de performanta

Uca Marinescu este profesor, explorator si sportiv de performanta, detinatoare a numeroase recorduri nationale si mondiale – este prima femeie din lume care a atins toti cei patru poli (geografici si magnetici); este prima romanca, cea de-a treia femeie din lume si prima ca varsta (62 ani) care detine un dublu record mondial prin atingerea Polului Nord si a Polului Sud pe schiuri; de asemenea, este prima romanca ce a ajuns in Antarctica.

Doamnei Uca Marinescu i-au fost acordate numeroase distinctii pe plan intern si international, cum ar fi Diploma de excelenta din partea Comitetului Olimpic Roman si a Comitetului International Olimpic, Ordinul National de Merit in Grad de Cavaler oferit de Presedintele Romaniei, fiind totodata membra a Societatii Romane de Geografie si a Asociatiei Americane de Geografie.

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2016.

Roberto Stan

Director de imagine

Am absolvit în anul 2016 UNATC ca director de imagine și de atunci mă dezvolt continuu. Am realizat nenumărate proiecte frumoase, de la clipuri muzicale la reclame, scurtmetraje și lungmetraje. Îmi place să creez și mă consider o persoană comunicativă și empatică. Îmi iubesc job-ul și tot ce tine de cinematografie.

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2023.

Constantin Căprioreanu

Constantin Căprioreanu

Ghid montan

Costi este ghid montan la Christian Adventure, mentor și coordonator în tabere cu copii, atât în perioada verii cât și în perioada iernii, cu o experiență de peste 7 ani în lucrul cu copiii. Costi este o fire entuziastă, pasionat de chitară, cântece și povești pentru copii, munte, frumos, natură. Pentru el tabăra este un basm, o călătorie de poveste, un prilej de a da mai departe copiilor din ceea ce este. Se simte în largul lui cu copiii și are abilități de gestionare a conflictelor și a situațiilor tensionate dintre ei, ajutându-i cu calm si blândețe să înțeleagă contextul creat. Motto-ul lui este “Trăiesc viața clipă de clipă, din suflet, cu tot trupul zâmbind” iar în ultimii ani spune: “Fac ceea ce simt că într-adevăr mă face să mă simt bine”.

Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2021.

Theodor Grigoraș

Artist plastic

Absolvent al Universității Naționale de Arte din București, al programelor de licență și de master, Theodor a câștigat premiul universității pentru cel mai bun proiect de licență în cadrul departamentului Arte Grafice, generația 2015. Prin programul de burse Erasmus, Theodor a studiat un semestru universitar la Academia de Arte din Praga și un semestru la Facultatea de Arte din Valencia. Theodor Grigoraș a organizat până în prezent zece expoziții personale şi a expus în cadrul a zeci de expoziții de grup. Începând cu anul 2018 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Romania și din 2019 membru fondator al asociației pentru promovarea artei contemporane, Antistatic.
Theodor a absolvit modulele psihopedagogice I și II în cadrul Universității Naționale de Arte din București și a primit definitivatul în învățământ în 2022, activând la catedră în învățământul preuniversitar din anul 2020. Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2023.

Christopher Hermann

Antreprenor, jurist si instructor de autoaparare

Christopher este in prezent antreprenor, conducand o firma de business development, pentru companii straine in Romania si pentru companii romanesti in strainatate. La bază este jurist, cu master în ştiinţe penale si studii in pedagogie, avand specializări în străinătate: Londra, Viena, Berlin, Haga, Varsovia.

El a inceput cursurile de autoaparare Hapkido la varsta de 6 ani, a devenit instructor ulterior si a  dezvoltat abilități pedagogice si tehnice în peste 10 ani de predare. In anul 2016 a fost numit reprezentant oficial  al asociatiei “International Hap-Ki-Do Dan- Federation” în România. Este convins ca practicarea artei martiale Hapkido inca din copilarie l-a ajutat sa-si construiasca un fundament solid, care l-a ajutat de-a lungul vietii, in special in plan social si profesional. Acest fundament cuprinde, printre altele: insusirea un set de valori sanatoase (disciplina, respect, empatie, corectitudine, integritate etc) dezvoltarea personalitatii, starnirea ambitiei, consolidarea increderii in sine, puterea si intelepciunea de a preveni (sau la nevoie) de a depasi obstacole fizice/mentale in viata si bineinteles capacitatea de autoaparare fizica, dar nu violent si fara limite, ci  intr-un mod uman, atat cat este necesar sa te aperi, protejandu-te pe tine, dar si pe agresor, pe cat posibil, intelegand ca atacatorul este la randul lui o viata ca si tine. Unul dintre principiile noastre este: Nu ataca niciodata, dar NU te lasa niciodata atacat. Este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2023.

Vladimir Ștefănescu

Profesor și Coordonator Școala de Astronomie

Vladimir are o experiență de peste un deceniu în susținerea de cursuri, ateliere, prezentări și evenimente cu tematică astronomică, timp în care a avut peste 700 prezentări publice. A activat timp de 3 ani în cadrul Observatorului Astronomic din București și timp de 8 ani în cadrul Asociației Astroclubul București, unde a fost Președinte.

Din 2020 manageriază activitatea Școlii de Astronomie, prin care aduce știința astronomiei mai aproape de cei pasionați de acest domeniu, atât copii, cât și adulți. Are o bogată experiență în lucrul cu copiii și pregătire psihopedagogică acreditată. Este absolvent al studiilor de Masterat în domeniul Științelor Politice, în cadrul SNSPA. Vladimir este mentor Kogaion Gifted Academy din anul 2023.

Te asteptam cu drag la o incursiune unica in universul atat de fragil dar si atat de puternic al sufletului omului!