8 ani de existență

12 programe educaționale unice în România

Peste 4000 de copii și părinți care au participat la programele noastre

Peste 40 de mentori și specialiști dăruiți în diverse domenii ale cunoașterii

6 mentori cu formare în Psihopedagogia excelenței inițiată de prof. dr. Florian Colceag, „antrenorul geniilor”

Primul „Manual de bune practici în educație”

Prof. dr. Florian Colceag ne spune ce înseamnă să fii "copil cu potențial înalt" și care este rolul Kogaion Gifted Academy în conștientizarea și valorizarea acestor potențiale.

Prin această campanie, vei contribui la susținerea continuării parteneriatelor, proiectelor și programelor educaționale de diseminare de bune practici în educație inițiate de Kogaion Gifted Academy și vei sprijini direct 100 de copii capabili de o înaltă performanță, alături de 200 de părinți și 300 de cadre didactice.
Copiii cu potențial înalt sunt cel mai puțin susținuți la nivel național, programele specifice fiind prea puține și dificil de implementat datorită lipsei specialiștilor din domeniu.

SUSȚINE

100 copii

care să beneficieze de programe specializate de identificare de abilități, cunoaștere experiențială, explorarea inteligențelor multiple și dezvoltarea competențelor tehnologice și media, cu vârsta între 6 și 16 ani, organizate în anul 2021

200 părinți

care să beneficieze de o conferință online și 3 workshop-uri specializate de conștientizare a potențialului familiei și de promovare a valorilor umane, în contextul dificultăților generate de Covid-19 între copii și părinți, organizate începând cu martie 2021.

300 profesori

care să beneficieze de 3 conferințe online de diseminare de bune practici în educație și de schimbare a paradigmei educaționale, susținute de mentori din echipa Kogaion, organizate începând cu martie 2021

Costul susținerii unui copil este de 2.150 lei

Costul susținerii unui părinte este de 200 lei

Costul susținerii unui profesor este de 350 lei

DONEAZĂ

pentru

COPIII, PĂRINȚII ȘI PROFESORII ROMÂNIEI

prin donație unică sau lunară

REDIRECȚIONEAZĂ

Rodica Efros, director educațional Kogaion Gifted Academy, ne vorbește despre programele Kogaion și despre importanța "bunelor practici" din educație și cum impactează acest lucru copiii și părinții.

Kogaion Gifted Academy este un centru educațional, care dezvoltă și implementează programe educaționale pentru copii între 3-16 ani, cât și pentru adulți. Viziunea noastră este că, fiecare copil se naște cu un set de abilități individuale unice, iar adulții (educatorii și familia) au menirea să-l ajute să descopere aceste daruri și să-l susțină în dezvoltarea potențialului nativ. Misiunea noastră este să creăm – prin programe educaționale individualizate – contextul potrivit pentru a valorifica aceste abilități.

Kogaion Gifted Academy este promotorul schimbării paradigmei în educație, ce a condus la lansarea unor proiecte adiacente unice în România, de care beneficiază copiii întregii țări.

Kogaion Gifted Academy va asigura vizibilitatea sponsorilor în funcție de gradul contribuției.
Pentru detalii, sunați la 0720.529.398 sau e-mail: diana@kogaionacademy.ro (Diana Antoci, Manager de campanie)