Gala Aniversara Kogaion

Cu bucurie dorim sa va invitam la cel mai important moment pentru noi: sarbatorirea a 5 ani de la infiintarea Kogaion Gifted Academy.

Asadar, va asteptam cu mic, cu mare, la Gala Aniversara Kogaion ce va avea loc pe 10 decembrie 2017, intre orele 17.00 – 19.00, la Teatrul Elisabeta din Bucuresti (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 45).

Sarbatorim 5 ani de activitate si ne dorim sa o facem impreuna cu voi, toti cei care ati facut ca visul unei educatii diferite in Romania sa devina realitate.

Am plecat la drum in anul 2013 cu o idee a Dianei Antoci, a unei tabere de dezvoltare personală adresată familiei, care a prins contur imediat alaturi de prof. dr. Florian Colceag si alți mentori, iar astazi putem multumi celor peste 1700 de familii care au participat in taberele noastre si celor peste 3000 de copii care au participat la cursurile de enrichment, precum si celor 43 de mentori daruiti care au facut posibila realizarea acestui vis.

Această idee, precum si altele venite ulterior, ne-au determinat ca astazi sa oferim 26 de programe educationale: 19 programe adresate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 si 18 ani si 7 programe adresate familiilor.

Acum, la implinirea a 5 ani de la infiintare, a venit timpul sa fim impreuna, sa sarbatorim alaturi de cei care ne-au trecut pragul de-a lungul timpului si sa ne prezentam celor care vor sa ne cunoasca si sa afle despre proiectele Kogaion Gifted Academy in urmatorii ani.

Am pregatit multe surprize, descoperiri, momente de improvizatie sustinute de copii si mentori, iar la finalul serii va avea loc tombola cu premii ce constau in locuri la cursuri educationale si in tabere, in valoare de peste 10.000 euro.

 

Va asteptam cu drag pe 10 decembrie!