Conferinte

Scoala 45 Titu Maiorescu si Asociatia Parintilor in parteneriat cu Kogaion Gifted Academy organizeaza in data de 17 martie 2020, orele 18.00

Workshop-ul
„Perspective moderne asupra psihopedagogiei copilului de 6-12 ani”

Despre speakeri:

Rodica Efros

Rodica Efros este psihopedagog, formator in psihopedagogia excelentei – metoda fundamentata de prof. dr. Florian Colceag (formare de 5 ani), cu o experienta de peste 12 de ani in pedagogie primara si prescolara si in managementul institutiilor furnizoare de servicii educationale. Rodica este absolventa a Facultatii de Filosofie, specializare Psihopedagogie, Trainer in Managementul resurselor umane, specialist in dezvoltarea si implementarea de programe educationale pentru adulti si copii. Rodica este Director educational Kogaion Gifted Academy din anul 2016.

Ana Maria Moaga

Ana Maria Moaga este psihoterapeut in psihoterapia centrata pe persoana lucrand cu problematici privind copilul, adultul, cuplul si grupul de peste 15 ani. Ana este licentiata in Psihologie-Sociologie, specialist in Psihologia Muncii, Transporturilor si Serviciilor, Formator national, Manager de proiect, Mediator scolar, cu definitivat in invatamant, formator judetean pe aria curiculara “Consiliere si orientare scolara”, cu multiple specializari in domeniu. Ana este psihoterapeut la SCPP Moaga si Asociatii Psiho-Lifestyle Rogers I Ana, fondatoarea programului experimental de dezvoltare personala si alfabetizare emotionala “Calatorie in lumea emotiilor”. Ana s-a alaturat echipei Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2017. Crede foarte tare in “Indrazneste sa te joci, indrazneste sa fii tu!”, acesta fiind si motto-ul ei.

Aspecte abordate:

  • particularitatile psihopedagogice ale varstei 6-12 ani;
  • cultivarea personalitatii la aceasta varsta pentru atingerea performantei;
  • rolul parintelui in gestionarea relatiei copil-scoala;
  • cultivarea caracterului copiilor pe valori inalte si idealuri;
  • nevoia unei educatii etice si morale.

Formular de inscriere

Kogaion Gifted Academy

Afterschool, Tabere copii, Tabere copii si parinti, Cursuri enrichment, Conferinte

Kogaion Gifted Academy este dezvoltator programe de identificare si dezvoltare a abilitatilor si pasiunilor copiilor intre 3 si 16 ani, ce au la baza curricula gifted education.

Pana in prezent Kogaion Gifted Education a dezvoltat 11 programe de educatie alternativa structurate sub indrumarea directa a prof. dr. Florian Colceag, avand la baza un curriculum integrat si/sau individualizat, care urmeaza caracteristicile si nevoile de invatare ale fiecarei etape de varsta ale copiilor.

Cine poate participa?

Conferinta este un eveniment dedicat in exclusivitate parintlor si cadrelor didactice din scoala 45 Titu Maiorescu Bucuresti. 

Informatii suplimentare

Pentru intrebari sau detalii suplimentare legate de conferinta si workshop-uri:

Rodica Efros, Director educational KGA – 0754.436.305

rodica@kogaionacademy.ro