Strategia de elaborare a Legii Educației Naționale 2018

A sosit mult asteptatul moment al schimbarii…

Va invitam sa cititi (cu intelegerea faptului ca este prima varianta de scriere a proiectului), sa dati feedback constructiv si sa dati mai departe tuturor celor care sunt interesati de o schimbare calitativa veritabila a sistemului de invatamant din Romania!

Strategia de elaborare a Legii Educației Naționale 2018

 

2 thoughts on “Strategia de elaborare a Legii Educației Naționale 2018”

  1. Buna seara, privind libertatea școlilor de
    a-si alege curricula … la momentul actual exista oricum diferențe foarte mari la nivel de scoala primara, sunt cateva scoli in Bucuresti unde cadrele didactice sunt mai pregătite, probabil nu lucreaza dupa manuale, scoli in care ajung copiii oamenilor influenți, unde cei de rand nu au acces, indiferent de abilitatile si inteligenta copiilor si nu cred ca va fi o idee buna si este posibil sa intervină, mari diferențe de cunostinte la nivel scolastic in general. Asa ar fi ideal! Simt nevoia sa nu mai aud: “ cea mai buna scoala!” Sunt copii foarte bine dotați, in scoli, de care putina lume a auzit, insa sunt defavorizați de situatia materială.
    In rest totul foarte precis si eficient.

  2. Pentru invatamantul primar, la un efectiv de 25 de copii in clasa, cred ca o echipa de 2 cadre didactice la clasa ar fi mult mai eficienta. S-ar putea raspunde real nevoilor copiilor si s-ar putea acorda atentia cuvenită fiecăruia dintre copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *