Florian Colceag:” Noi românii suntem inteligenţi individual, dar nu suntem inteligenţi în grup”

Matematicianul Florin Colceag a declarat în cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la REALITATEA TV că “românii sunt inteligenţi individual”.

 

“Noi românii suntem inteligenţi individual, dar nu suntem inteligenţi în grup. Aşa am fost învăţaţi. Egoişti. Mişcările de stradă, în Piaţa Universităţii sunt de fapt leacul la boală, încep oamenii să coopereze pentru binele comunităţii”, a spus “antrenorul de genii”.

“Pentru a putea pune la punct programe care să genereze resurse din nimic trebuie să colaborăm. Ca să putem colabora trebuie să începem să vedem calităţile celorlalţi. Dacă suntem slabi putem fi cuceriţi. Noi suntem într-o criză, criza poate fi fatală sau ne poate scoate oameni. Toate ţările bogate în resurse sunt atacate, exact cum este atacată şi România pentru a putea scoate cât mai ieftin resursele. Oamenii încep să se strângă împreună, noi devenim puternici, trebuie, altfel în războiul economic suntem pierduţi”, a spus Florin Colceag.

“Noi n-am învăţat să ne preţuim resursele. Noi suntem de vină că am încurajat hoţia, am încurajat şmechereala”, a mai spus matematicianul la REALITATEA TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *