Cum isi pot directiona copiii intreaga energie creatoare pentru a invata?

Curriculele si programele scolare, uneori rigide si neprietenoase cu nevoile copiilor, pot fi regandite. Temele de studiu se pot corela cu orizonturile de pasiune ale varstei copiilor, iar modalitatea de desfasurare a cursurilor cu interesele si abilitatile copiilor.

Oportunitatile pe care le ofera dezvoltarea tehnologiilor, a neurostiintelor si a stiintelor in general ne incurajeaza sa fim optimisti, creativi si responsabili in felul in care alegem sa sprijinim invatarea la copii. Construirea contextelor de invatare calitative, adecvate si diverse ii ajuta pe copii sa se implice firesc in activitati, sa se deschida si sa-si dezvaluie si lor si adultilor – talentele si abilitatile, pasiunile si nevoile lor.

Copiii isi pot directiona intreaga energie creatoare pentru a invata si a deveni ceea ce pot fi ei mai buni doar cand sunt implicati in ceea ce au de facut si se simt confortabil emotional.

 

In cadrul Kogaion Gifed Academy programele sunt structurate pe fiecare grupa de varsta si perioada de invatare, copiii parcurgand experiential diverse domenii ale cunoasterii, de la Aritmetica menala japoneza, Robotica si Stiinte la Arhitectura, Photoshop si Dezvoltarea abilitatilor pentru viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *