KOGAION SELF MASTERY
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

PROGRAM AFTER-SCHOOL

 

Kogaion Self Mastery este un program academic gifted education dupa scoala, constituindu-se intr-un program pilot de cercetare pentru educatia din Romania, care respecta:

– etapele unei dezvoltari armonioase si independente a personalitatii fiecarui copil;

– nevoile de invatare;

– caracteristicile si specificitatea fiecarei varste.

REZERVA UN TUR AL ACADEMIEI

Unicitatea Kogaion Gifted Academy

Grupa de varsta: 5-10 ani

Perioada: luni-vineri, intervalul orar 11.30 – 18.00

Locatie: Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

Participanti:12 copii/grupa

Mentori: 13 specialisti si psihopedagogi

Activitati: pentru scoala, recreative, enrichment, extracurriculare

ECHIPA EDUCATIONALA

Echipa educationala este formata din 11 mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, cu pregatire psiho-pedagogica si 2 directori educationali, formatori in psihopedagogia excelentei prin metoda fundamentata de prof. dr. Florian Colceag (formare 4 ani).

Florian Colceag este o personalitate complexa, expert international in Gifted Education, specializare la University of Utah, SUA, promotor gifted education in Romania, doctor in economie, matematician, detinator al recordului mondial cu 84 de medalii la olimpiadele internationale de matematica obtinute de elevii pe care i-a instruit (din care 60 de aur), membru in renumite organizatii internationale: World Council for Gifted and Talented Children (WCGTC), European Council for High Ability (ECHA), Pacific Federation of the WCGTC, Clubul de la Roma, Australian Gifted Education (AUSTEGA).

Desemnat personalitatea europeana a anului 2007, a fost si continua sa fie membru in diferite echipe de cercetare la nivel national si international, ca specialist in modelare matematica si consultant in multiple domenii de cercetare precum: biochimie, biofizica, biologie celulara, educatie, sociologie, teoria complexitatii, economie, dezvoltarea de curicule gifted education in diferite sisteme de educatie, sustenabilitate, dezvoltare, globalizare.

Este fondator si mentor permanent Kogaion Gifted Academy.

Rodica Efros este psihopedagog, formator in psihopedagogia excelentei metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 3 ani), cu o experienta de peste 20 de ani in pedagogie primara si prescolara si in management educational.

Rodica este absolventa a Facultatii de Filosofie, specializare psiho-pedagogie, Trainer in Managementul resurselor umane, fiind specialist in dezvoltarea si implementarea de programe educationale pentru adulti si copii.

Rodica este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2016.

Corina Anastasescu este profesoara de muzica, pedagog muzical, formator in psihopedagogia excelentei prin metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 4 ani), Director educational Kogaion Gifted Academy.

Corina este absolventă a Colegiului de Muzică si Pedagogie cu specializare educator muzical şi profesor de muzica, fiind de asemenea licentiaţă în Pedagogia Muzicii din cadrul Universitatii de Stat “Alecu Russo”.

Corina crede ca lumea modernă, prin diversitatea ei complexă, ne copleşeşte, ne ţine atat captivi incat omitem sa mai traim viata prin esenta ei. COPIII insa sunt cei care îi dau adevăratul sens. Ei sunt cei care ne arată simplitatea şi naturaleţea lucrurilor, ne provoacă să găsim noi căi în a le fi alături în marea călătorie a cunoaşterii lumii şi a propriei cunoaşteri. Iar MUZICA este una din cele mai frumoase si mai complexe modalitati de a-i insoti in acest demers.

Corina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Iulian Glita

Iulian Glita a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Ca actor a jucat in numeroase piese de teatru: “Deformatii” la Teatrul Luni (2008), “Human animals”, “Obsession” la Teatrul in Culise (2013), “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011), “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006) , “De veghe in lanul de secara” la Teatrul Mic (2004) si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009), “Coridorul lui Statxovic” (2008), „Pumpkinhead: Ashes to Ashes / Furia monstrului 3: Tarana si cenusa” (2006).

A regizat recent spectacolul “Macbeth” cu oameni privati de libertate din penitenciarul Rahova Bucuresti la Teatru Nottara.

Iulian este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Ioana Mocanu este Filolog, trainer Aritmetica mentala.

Ioana este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din București, secția de filologie arabă – filologie portugheză. Limbile și culturile străine au constituit din copilărie o pasiune puternică pentru Ioana, iar, împreună cu călătoriile, i-au deschis ochii către lumea de astăzi în diversitatea ei.

In prezent Ioana urmeaza un master in filologie araba si este trainer de „Aritmetica mentala” in cadrul „The Little Genius”, îndrumându-i pe cei mici în descoperirea tainelor aritmeticii mentale, o activitate „altfel”, distractivă, a cărei finalitate depășește hotarele fixe ale aritmeticii așa cum o înțelegem noi și tinde către dezvoltarea capacităților mentale ale copilului.

Ioana este mentor colaborator Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Dragos Marinescu

Dragos Marinescu este doctor in stiinte istorice, profesor de istorie, formare psiho-pedagogica.

Dragos este licentiat in istorie, specializarea Istoria Medievala a Romaniei; a absolvit un Master in Istorie la Universitatea Bucuresti Specializarea Bizantinologie si este Doctor in stiinte istorice. Profeseaza la gimnaziu si liceu de peste 17 ani.

Dragos a urmat cursuri de gandire critica si formare psiho-pedagogica, fiind organizatorul a numeroase activitati legate de educatie cu copii si profesori din tara si Uniunea Europeana.

Dragos este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Lavinia Stefania Voicu este filolog, trainer Aritmetica mentala.

Lavinia urmeaza sa isi definitiveze studiile in acest an in cadrul Facultatii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti. Lavinia urmează cursuri de dans de 15 ani, coordonand programe de dezvoltare şi de învăţare nonformală pentru tineri. In prezent este trainer de „Aritmetică mentală” in cadrul „The Little Genius”, lucrând cu copii cu vârste cuprinse între 5 si 13 ani.

“Cred foarte mult în puterea educaţiei nonformale. Întâlnirile şi experienţele pe care le avem ne formează ca oameni. Prin aritmetica mentala reusesc sa ma apropii de copii si sa le cresc increderea in fortele proprii, învăţându-i să înveţe, dar şi să se joace, prin folosirea creativităţii şi a imaginaţiei. Arta şi cunoaşterea academică pot fi îmbinate armonios, iar jocul ar trebui să rămână, la orice vârstă, modalitatea prin care descoperim şi ne descoperim.”

Lavinia este mentor colaborator Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Andra Nineta Nenciu este absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, Master Sectia grafica, cu o experienta de peste 10 ani in pictura, concept graphic design, specialist tehnica prelucrarii imaginii cu Adobe Photoshop, design ambiental, pictura pe pereti, textile si piele, lemn, sticla, gravura, precum si in tehnici de reprezentare plastica: bazele compozitiei si analiza limbajului vizual. Este fondatorul si coordonatorul conceptului Pictam Vise.

A participat la numeroase expozitii in tara si strainatate, intre care mentionam: Expozitia de grup si expozitie personala de gravura la “Casa de cultura Friedrich Schiller”, Bucuresti, Muzeul judetean de Arta Prahova, “Ion Ionescu Quintus”, Ploiesti, Expozitie de grup la Muzeul de Istorie Bucuresti, Premiul “Suvenir de Bucuresti”, Premiul I la concursul organizat de Patriarhia Romana “Icoana din sufletul copilului”. Este membra a Galeriei DanaartGallery, Fundatia Ileana Mustatza.

Are o experienta de lunga durata cu copiii.

Nineta este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Kogaion Self Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

OBIECTIVE

Programul se adreseaza copiilor din clasele 0 – IV si pleaca de la premisa ca fiecare copil este unic, inzestrat cu anumite abilitati pe care noi ca mentori si dvs. ca parinti avem datoria sa le descoperim si sa ii ajutam sa le dezvolte.

Principalele obiective ale programului de after-school, care asigura nevoile de dezvoltare armonioasa din punct de vedere fizic, emotional, mental si spiritual a fiecarui copil, sunt:

– identificarea abilitatilor native;

deschiderea orizontului de cunoastere in diverse domenii, prin asigurarea unei Curricule de enrichment specifica fiecarei varste, vizata de prof. dr. Florian Colceag.

STRUCTURA PROGRAM

Pachetul educational after-school, desfasurat de luni pana vineri, in intervalul orar 11:30 – 18.00, include:

 • Servirea mesei 
 • Activitati pentru scoala (2h / zi)
 • Activitati recreative (1h / zi)
 • Activitati curricula de enrichment (2h / zi) – Pentru activitatile de enrichment  va rugam consultati orarele activitatilor clasei care va intereseaza
 • Activitati extracurriculare lunare desfasurate in Bucuresti – constau in vizite programate la diverse institutii sau locatii de cultura, iesiri in aer liber in diverse parcuri sau gradini, ateliere pe domenii specifice ale cunoasterii sustinute de mentori invitati in cadrul Kogaion Gifted Academy, precum si orice alte activitati extracurriculare desfasurate in Bucuresti.

Intrarile la muzee si diferite institutii de cultura, precum si transportul in afara Bucurestiului se achita separat. 

Kogaion Self Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

Descarca programul complet
si orarul activitatilor

LOCATIE SI DOTARI

LOCATIE SI DOTARI

Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

Locul de desfasurare a activitatilor este situat in Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, intr-o zona linistita, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau. Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 200 mp si 11 spatii de desfasurare a activitatilor, spatioase si luminoase, desfasurate pe o suprafata de 450 mp, din care:

 • un Laborator de IT dotat cu un videoproiector si 16 laptop-uri
 • un Laborator de Stiinte, dotat cu o tabla inteligenta si material didactic specific pentru disciplinele Fizica, Chimie, Corpul uman, Pictura
 • un Laborator de Inteligenta muzicala dotat cu un videoproiector si peste 80 de instrumente muzicale si de percutie
 • Sala de Arta spectacolului si Dans dotata cu videoproiector, microfon, boxe
 • Sala de Arte martiale dotata cu saltele si materiale specifice
 • Ludoteca, in curs de amenajare, ce urmeaza a fi dotata cu videoproiector si peste 400 de volume de carti si jocuri specifice pentru copii
 • 4 Sali de clasa pentru desfasurarea activitatilor ce tin de curricula scolara, din care una dotata corespunzator pentru Clasa pregatitoare
 • o sala de servire a mesei.

 

Dotarile si materialul didactic pus la dispozitie sustin o educatie de calitate si o dezvoltare experientiala a fiecarui copil.

 

PRET PACHET EDUCATIONAL

PRET – 1.600 lei / luna servicii educationale + masa + transport

Promotie 15 iulie – 15 august 2019

 • 10% pentru frate/sora (reducerea se aplica la pretul serviciului educational)
 • 7% pentru PLATA INTEGRALA in 7 zile de la inscriere a serviciilor educationale pe tot anul scolar 2019-2020
 • 5% aplicabil la pretul serviciilor educationale aferente primelor 3 luni pentru pentru fiecare nou prieten inscris (reducerea se aplica la pretul educational al copilului, pentru fiecare nou prieten inscris, in conditiile in care prietenul nu se retrage pe parcursul anului scolar)

Pretul include:

 • serviciile aferente activitatilor pentru scoala (2h/zi), activitatilor recreative (1h/zi), activitatilor din curricula de enrichment (2h/zi) si activitatile extracurriculare lunare.

Pretul nu include:

 • Intrarile la muzee si diferite institutii de cultura, precum si transportul in afara Bucurestiului
 • costul mesei
 • costul transportului pentru scolile aflate in proximitatea sediului nostru

MASA

Pretul mesei este de de 15 lei/ zi, include masa de pranz si o gustare si se achita separat de pachetul educational.

Masa de pranz este oferita in sistem de catering.

Gustarea este formata din fructe si legume crude, seminte crude, fructe uscate, batoane de cereale, prajituri de casa.

 

TRANSPORT

Transportul se poate asigura la cerere, separat de pachetul educational si se calculeaza in functie numarul de km parcursi de la scoala pana la sediul Kogaion Gifted Academy.

Optiunea se face la inscriere. Cererile vor fi discutate individual, in functie de nevoile fiecarui copil in parte.

Pentru scolile aflate in proximitatea sediului nostru, costul transportului de aproximativ 240 lei / luna: Liceul Jean Monet, Pia Bratianu, Scoala 10 (sau Maria Rosetti), Liceul Alexandru Vlahuta, Scoala Waldorf, Scoala Herastrau, Scoala nr. 7. Daca este o alta scoala, contacteaza-ne. Pretul creste in functie de distanta.

Alte activitati organizate in cadrul Kogaion Self Mastery, neincluse in pachet:
1.  Activitati copil-parinte, desfasurate in Bucuresti – constau in activitati creative/recreative desfasurate in familie la sediul Kogaion Gifted Academy, cu scopul de a dezvolta si intari relatia copil-parinte.

2.  Activitati extracurriculare desfasurate in afara Bucurestiului, atat in tara cat si in strainatate – constau in vizite programate la diverse institutii, locatii de cultura, parcuri sau rezervatii naturale, zone cu traditie, vizite la diverse personalitati ale lumii culturale, expeditii, schimburi de experienta cu alte institutii educationale de profil, etc.

Pentru inscrierea in programul Kogaion Self Mastery completeaza formularul de inscriere

Program academic gifted education dupa scoala, adresat copiilor din clasele 0 – IV, desfasuta de luni pana vineri, in intervalul orara 11:30-18.00.

Mai multe programe pentru copii de 5 - 10 ani

Aboneaza-te la newsletter

daca vrei sa fii informat despre taberele, cursurile, conferintele, atelierele sau intalnirile organizate de noi.

[mc4wp_form id="2745"]