kogaion intensive mastery
Kogaion Intensive Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

TABERE INTENSIVE BUCURESTENE DESFASURATE IN VACANTELE COPIILOR

 

Program academic intensiv de descoperire a abilitatilor copiilor si imbogatire a cunostintelor (“enrichment”), organizat pe 2 grupe de varsta: 6-8 ani si 9-12 ani.

Are la baza un curriculum de enrichment integrat ce cuprinde ateliere specifice nevoilor de invatare pe fiecare categorie de varsta, respectand princiipiile gifted education.

Se desfasoara pe parcursul unui an, in 4 module de cate 5 zile fiecare (luni-vineri, 8.30-18.00), in vacantele copiilor, astfel:

 

 • Modul I – 4-8 februarie 2019
 • Modul II – 22-26 aprilie 2019
 • Modul III – 1-5 iulie 2019
 • Modul IV – 26-30 august 2019

Grupe de varsta: 6-8 ani si 9-12 ani

Perioada: in vacantele copiilor, luni-vineri

Locatie: Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

Participanti: 15 copii/grupa

Mentori: 8 specialisti si psihopedagogi

Activitati: ateliere de enrichment si dezvoltare personala

ECHIPA EDUCATIONALA

Echipa educationala este cuprinsa din 6 mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, cu pregatire psiho-pedagogica si 2 directori educationali, formatori in psihopedagogia excelentei prin metoda fundamentata de prof. dr. Florian Colceag (formare 4 ani).

Rodica Efros este psihopedagog, formator in psihopedagogia excelentei metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 3 ani), cu o experienta de peste 20 de ani in pedagogie primara si prescolara si in management educational.

Rodica este absolventa a Facultatii de Filosofie, specializare psiho-pedagogie, Trainer in Managementul resurselor umane, fiind specialist in dezvoltarea si implementarea de programe educationale pentru adulti si copii.

Rodica este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2016.

Corina Anastasescu este profesoara de muzica, pedagog muzical, formator in psihopedagogia excelentei prin metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 4 ani), Director educational Kogaion Gifted Academy.

Corina este absolventă a Colegiului de Muzică si Pedagogie cu specializare educator muzical şi profesor de muzica, fiind de asemenea licentiaţă în Pedagogia Muzicii din cadrul Universitatii de Stat “Alecu Russo”.

Corina crede ca lumea modernă, prin diversitatea ei complexă, ne copleşeşte, ne ţine atat captivi incat omitem sa mai traim viata prin esenta ei. COPIII insa sunt cei care îi dau adevăratul sens. Ei sunt cei care ne arată simplitatea şi naturaleţea lucrurilor, ne provoacă să găsim noi căi în a le fi alături în marea călătorie a cunoaşterii lumii şi a propriei cunoaşteri. Iar MUZICA este una din cele mai frumoase si mai complexe modalitati de a-i insoti in acest demers.

Corina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Iulian Glita

Iulian Glita a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Ca actor a jucat in numeroase piese de teatru: “Deformatii” la Teatrul Luni (2008), “Human animals”, “Obsession” la Teatrul in Culise (2013), “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011), “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006) , “De veghe in lanul de secara” la Teatrul Mic (2004) si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009), “Coridorul lui Statxovic” (2008), „Pumpkinhead: Ashes to Ashes / Furia monstrului 3: Tarana si cenusa” (2006).

A regizat recent spectacolul “Macbeth” cu oameni privati de libertate din penitenciarul Rahova Bucuresti la Teatru Nottara.

Iulian este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Madalina Radu este profesoara Romana – Engleza.

Madalina este absolventa a Facultatii de Litere Bucuresti, specializare Limba si literatura romana – Limba si literatura engleza, urmand apoi cursurile de Master in Comunicare Audio-vizuala in cadrul SNSPA.

Cu o experienta de 8 ani in invatamantul prescolar si primar, urmand alternativa Step by Step, Madalina este de parere ca cel mai frumos lucru este sa poti contribui la educatia unui copil.

Madalina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2017.

Dragos Marinescu

Dragos Marinescu este doctor in stiinte istorice, profesor de istorie, formare psiho-pedagogica.

Dragos este licentiat in istorie, specializarea Istoria Medievala a Romaniei; a absolvit un Master in Istorie la Universitatea Bucuresti Specializarea Bizantinologie si este Doctor in stiinte istorice. Profeseaza la gimnaziu si liceu de peste 17 ani.

Dragos a urmat cursuri de gandire critica si formare psiho-pedagogica, fiind organizatorul a numeroase activitati legate de educatie cu copii si profesori din tara si Uniunea Europeana.

Dragos este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Andrei Stan

Andrei Stan este regizor de film, fotograf.

Andrei a absolvit in 2011 facultatea de Stiinte Politice la SNSPA. Ceva din interiorul lui l-a indemnat insa sa caute o alta cale, mai apropiata de lumea lui interioara. A ascultat cu curaj vocea interioara si a ales sa impartaseasca celorlalti gandurile, trairile si universul viselor lui, in imagine si sunet. A urmat licenta in regie la Met Film School din Londra unde si-a confirmat pasiunea pentru film si arta.

Prima recunoastere pe plan profesional nu s-a lasat prea mult asteptata, Andreicastigand cu unul din primele sale proiecte ca scenarist si regizor de film premiul la Festivalul din Toronto.

Ziua film, seara exercitiu continuu al libertatii artistice: fotografii, colaje, arta vizuala impletita cu explorarea sunetelor si muzica.

Marcel Anghel

Marcel Anghel este diplomat.

A absolvit Facultatea de drept, Facultatea de Stiinte politice la Universitatea Bucuresti, detine un MBA la Universitatea din New Jersey, un Master in Exegeza si hermeneutica la Facultatea de Teologie si un Master in Diplomatie si Securitate la SNSPA.

Experienta sa interculturala si pasiunea pentru limba chineza l-au ajutat sa interactioneze foarte usor cu copiii, sustinand de cativa ani cursuri de limba chineza pentru copii.

Marcel este mentor colaborator Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Irina Vasilache este pedagog, consilier pentru dezvoltare personala, formator.

Irina este absolventa a Colegiului de Institutori Waldorf din Bucuresti (1999-2002), specializare  institutori – cultura fizica – euritmie. Este de asemenea, licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii   Bucuresti (2004-2008), specializare pedagogie. Dezvoltarea personala este una din pasiunile ei, in anul 2014 obtinand si un certificat in acest sens.

Initial a lucrat in domeniul financiar bancar, apoi a ales sa-si urmeze inima si sa faca ceea ce si-a dorit inca de mica: sa lucreze cu copii.

Irina, care este si mama unei  fetite de 12 ani, crede cu tarie ca in educatie este importanta rabdarea, autenticitatea, echilibrul, ca adevarata libertate vine dintr-o temeinica si continua  autocunoastere. Dupa parerea ei predarea vie, insotita de experiente diverse, directe, pline de sens, este cheia. Cheia de care copiii au nevoie, pentru a se dezvolta armonios.

Kogaion Intensive Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

OBIECTIVE

 • largirea orizontului de cunoastere in domenii variate
 • dezvoltarea si consolidarea increderii si stimei de sine
 • identificarea potentialelor ascunse si dezvoltarea potentialelor native
 • demolarea barierelor ce stau in calea maximizarii potentialelor lor native
 • eliminarea blocajelor de exprimare al nivel fizic, psihic si mental
 • dezvoltarea unei retele online printre copiii cu aceleasi pasiuni
 • dezvoltarea armonioasa a personalitatii fiecarui copil

STRUCTURA PROGRAM

Programul fiecarui modul cuprinde:

 • 5 ateliere dezvoltare personală
 • 2 ateliere enrichment din domeniul ştiinţelor
 • 2 ateliere enrichment din domeniul artelor
 • 5 ateliere de fortificare a corpului fizic
 • 1 atelier de pregatire a Festivitatii de Incheiere
 • Festivitatea de incheiere – copii si parinti: copiii alaturi de mentori vor impartasi parintilor cu ce notiuni si-au imbogatit cunoasterea, ce prieteni noi si-au facut si care sunt noile pasiuni descoperite
 • Feedback – la finalul fiecarui modul, parintii primesc Fisa de Observatie pentru copilul lor, completata de mentori, ce va cuprinde informatii ce releva inclinatia unui copil catre o disciplina sau alta de studiu.
Kogaion Intensive Mastery

Descarca programul complet
si orarul activitatilor

LOCATIE SI DOTARI

Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

 

Locul de desfasurare a activitatilor este situat in Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, intr-o zona linistita, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau. Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 200 mp si 11 spatii de desfasurare a activitatilor, spatioase si luminoase, desfasurate pe o suprafata de 450 mp, din care:

 • un Laborator de IT dotat cu un videoproiector si 16 laptop-uri
 • un Laborator de Stiinte, dotat cu o tabla inteligenta si material didactic specific pentru disciplinele Fizica, Chimie, Corpul uman, Pictura
 • un Laborator de Inteligenta muzicala dotat cu un videoproiector si peste 80 de instrumente muzicale si de percutie
 • Sala de Arta spectacolului si Dans dotata cu videoproiector, microfon, boxe
 • Sala de Arte martiale dotata cu saltele si materiale specifice
 • Ludoteca, in curs de amenajare, ce urmeaza a fi dotata cu videoproiector si peste 400 de volume de carti si jocuri specifice pentru copii
 • 4 Sali de clasa pentru desfasurarea activitatilor ce tin de curricula scolara, din care una dotata corespunzator pentru Clasa pregatitoare
 • o sala de servire a mesei.

 

Dotarile si materialul didactic pus la dispozitie sustin o educatie de calitate si o dezvoltare experientiala a fiecarui copil.

 

PRET PROGRAM

Kogaion Intensive Mastery

luni – vineri, 8.30-18.00

Descriere  Pret

1 modul

oricare modul din perioadele 4-8 februarie, 22-26 aprilie, 24-28 iunie sau 26-30 august  1.285 lei

2 module

al doilea modul include o reducere de 5% din pretul serviciilor educationale

 2.510 lei

3 module

al treilea modul include o reducere de 10% din pretul serviciilor educationale

 3.675 lei

4 module

al patrulea modul include o reducere de 15%  din pretul serviciilor educationale
 4.780 lei

Reduceri:

 • 10% / participant pentru PLATA INTEGRALA in 5 zile de la inscriere
 • 5% pentru fiecare nou prieten inscris
 • 10% pentru al doilea frate/sora

Programele ambelor grupe de varsta – 6-8 ani si respectiv 9-12 ani se desfasoara in paralel, astfel ca, participantii frati in grupe diferite de varsta vor participa la grupa la care se incadreaza.

Pentru o completitudine a invatarii si in sensul parcurgerii de catre copil a intregii curricule, recomandam participarea la toate modulele. Mentionam insa ca fiecare modul are o structura de sine statatoare, ce permite participarea unui copil la 1, 2, 3 sau 4 module.

REDUCERI
 • 10% pentru al doilea frate/sora

 

MASA

Masa de pranz este oferita in sistem de catering, in 2 variante, traditional si vegetarian, de la firma Happy Food.

Gustarea este formata din fructe si legume crude, seminte crude, fructe uscate, batoane de cereale, prajituri de casa.

Pentru inscrierea in programul Kogaion Intensive Mastery completeaza formularul de inscriere

Program academic intensiv de descoperire a abilitatilor copiilor si imbogatire a cunostintelor, adresat copiilor intre 6 si 12 ani.

Mai multe programe pentru copii de 6 - 12 ani

Aboneaza-te la newsletter

daca vrei sa fii informat despre taberele, cursurile, conferintele, atelierele sau intalnirile organizate de noi.