Kogaion Holiday Mastery

TABERE BUCURESTENE DESFASURATE IN VACANTELE COPIILOR

 

Tabere bucurestene Tabere bucurestene de dezvoltare a abilitatilor copiilor prin enrichment si activitati culturale, interactive, de deschidere de noi orizonturi de cunoastere si de crestere a increderii in sine, organizate pentru copii intre 6 si 12 ani, in perioada 29.10.2018 – 01.08.2019, in intervalul orar 8.30-18.00, in 10 module cu tematici diferite, a cate o saptamana (5 zile) fiecare, in intervalul orar 8.30-18.30, astfel:

 

 1. 29 octombrie – 2 noiembrie 2018
  Palate și destine
 2. 7-11 ianuarie 2019
  Inovații, invenții, inventatori
 3. 4-8 februarie 2019
  Meșteșugim Românește
 4. 22-26 aprilie 2019
  Mari campioni Români
 5. 24-28 iunie 2019
  Capitale inedite ale lumii
 6. 1-5 iulie 2019
  Grădini Bucureștene
 7. 8-12 iulie 2019
  Lumea pe verticală
 8. 15-19 iulie 2019
  Tehnologii pentru viață
 9. 22-26 iulie 2019
  Vechile civilizații ale lumii
 10. 29 iulie – 2 august 2019
  Matematică intuitivă

Programul include activitati si proiecte transdisciplinare si respecta principiile gifted education.

Grupa de varsta: 6-12 ani

Perioada: in vacantele copiilor, intervalul orar 8.30 – 18.00: ianuarie, aprilie, iunie, iulie si noiembrie.

Locatie: Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

Participanti:15 copii/grupa

Mentori: 8  specialisti si psihopedagogi

Activitati: ateliere de enrichment si de descoperire a potentialelor proprii

ECHIPA EDUCATIONALA

Echipa educationala este cuprinsa din 6 mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, cu pregatire psiho-pedagogica si 2 directori educationali, formatori in psihopedagogia excelentei prin metoda fundamentata de prof. dr. Florian Colceag (formare 4 ani).

Rodica Efros este psihopedagog, formator in psihopedagogia excelentei metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 3 ani), cu o experienta de peste 20 de ani in pedagogie primara si prescolara si in management educational.

Rodica este absolventa a Facultatii de Filosofie, specializare psiho-pedagogie, Trainer in Managementul resurselor umane, fiind specialist in dezvoltarea si implementarea de programe educationale pentru adulti si copii.

Rodica este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2016.

Corina Anastasescu este profesoara de muzica, pedagog muzical, formator in psihopedagogia excelentei prin metoda prof. dr. Florian Colceag (formare de 4 ani), Director educational Kogaion Gifted Academy.

Corina este absolventă a Colegiului de Muzică si Pedagogie cu specializare educator muzical şi profesor de muzica, fiind de asemenea licentiaţă în Pedagogia Muzicii din cadrul Universitatii de Stat “Alecu Russo”.

Corina crede ca lumea modernă, prin diversitatea ei complexă, ne copleşeşte, ne ţine atat captivi incat omitem sa mai traim viata prin esenta ei. COPIII insa sunt cei care îi dau adevăratul sens. Ei sunt cei care ne arată simplitatea şi naturaleţea lucrurilor, ne provoacă să găsim noi căi în a le fi alături în marea călătorie a cunoaşterii lumii şi a propriei cunoaşteri. Iar MUZICA este una din cele mai frumoase si mai complexe modalitati de a-i insoti in acest demers.

Corina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Iulian Glita

Iulian Glita a absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Ca actor a jucat in numeroase piese de teatru: “Deformatii” la Teatrul Luni (2008), “Human animals”, “Obsession” la Teatrul in Culise (2013), “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011), “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006) , “De veghe in lanul de secara” la Teatrul Mic (2004) si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009), “Coridorul lui Statxovic” (2008), „Pumpkinhead: Ashes to Ashes / Furia monstrului 3: Tarana si cenusa” (2006).

A regizat recent spectacolul “Macbeth” cu oameni privati de libertate din penitenciarul Rahova Bucuresti la Teatru Nottara.

Iulian este mentor permanent Kogaion Gifted Academy incepand cu anul 2013.

Madalina Radu este profesoara Romana – Engleza.

Madalina este absolventa a Facultatii de Litere Bucuresti, specializare Limba si literatura romana – Limba si literatura engleza, urmand apoi cursurile de Master in Comunicare Audio-vizuala in cadrul SNSPA.

Cu o experienta de 8 ani in invatamantul prescolar si primar, urmand alternativa Step by Step, Madalina este de parere ca cel mai frumos lucru este sa poti contribui la educatia unui copil.

Madalina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2017.

Dragos Marinescu

Dragos Marinescu este doctor in stiinte istorice, profesor de istorie, formare psiho-pedagogica.

Dragos este licentiat in istorie, specializarea Istoria Medievala a Romaniei; a absolvit un Master in Istorie la Universitatea Bucuresti Specializarea Bizantinologie si este Doctor in stiinte istorice. Profeseaza la gimnaziu si liceu de peste 17 ani.

Dragos a urmat cursuri de gandire critica si formare psiho-pedagogica, fiind organizatorul a numeroase activitati legate de educatie cu copii si profesori din tara si Uniunea Europeana.

Dragos este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2014.

Andrei Stan

Andrei Stan este regizor de film, fotograf.

Andrei a absolvit in 2011 facultatea de Stiinte Politice la SNSPA. Ceva din interiorul lui l-a indemnat insa sa caute o alta cale, mai apropiata de lumea lui interioara. A ascultat cu curaj vocea interioara si a ales sa impartaseasca celorlalti gandurile, trairile si universul viselor lui, in imagine si sunet. A urmat licenta in regie la Met Film School din Londra unde si-a confirmat pasiunea pentru film si arta.

Prima recunoastere pe plan profesional nu s-a lasat prea mult asteptata, Andreicastigand cu unul din primele sale proiecte ca scenarist si regizor de film premiul la Festivalul din Toronto.

Ziua film, seara exercitiu continuu al libertatii artistice: fotografii, colaje, arta vizuala impletita cu explorarea sunetelor si muzica.

Marcel Anghel

Marcel Anghel este diplomat.

A absolvit Facultatea de drept, Facultatea de Stiinte politice la Universitatea Bucuresti, detine un MBA la Universitatea din New Jersey, un Master in Exegeza si hermeneutica la Facultatea de Teologie si un Master in Diplomatie si Securitate la SNSPA.

Experienta sa interculturala si pasiunea pentru limba chineza l-au ajutat sa interactioneze foarte usor cu copiii, sustinand de cativa ani cursuri de limba chineza pentru copii.

Marcel este mentor colaborator Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Irina Vasilache este pedagog, consilier pentru dezvoltare personala, formator.

Irina este absolventa a Colegiului de Institutori Waldorf din Bucuresti (1999-2002), specializare  institutori – cultura fizica – euritmie. Este de asemenea, licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii   Bucuresti (2004-2008), specializare pedagogie. Dezvoltarea personala este una din pasiunile ei, in anul 2014 obtinand si un certificat in acest sens.

Initial a lucrat in domeniul financiar bancar, apoi a ales sa-si urmeze inima si sa faca ceea ce si-a dorit inca de mica: sa lucreze cu copii.

Irina, care este si mama unei  fetite de 12 ani, crede cu tarie ca in educatie este importanta rabdarea, autenticitatea, echilibrul, ca adevarata libertate vine dintr-o temeinica si continua  autocunoastere. Dupa parerea ei predarea vie, insotita de experiente diverse, directe, pline de sens, este cheia. Cheia de care copiii au nevoie, pentru a se dezvolta armonios.

Kogaion Holiday Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

OBIECTIVE

 • cunosterea de sine
 • largirea orizontului de cunoastere a copiilor in domenii variate
 • dezvoltarea si consolidarea increderii si stimei de sine
 • potentarea si dezvoltarea abilitatilor native
 • eliminarea blocajelor de exprimare la nivel fizic, psihic si mental
 • dezvoltarea armonioasa a personalitatii fiecarui copil
 • dezvoltarea capacitatilor de relationare si comunicare cu sine, cu ceilalti si cu natura

STRUCTURA PROGRAM

Programul fiecarei tabere cuprinde:

 • 5 ateliere “Me, myself & others”: moment de introspectie, comunicare cu sine si cu ceilalti
 • 10 ateliere enrichment din diverse domenii ale cunoasterii
 • 5 ateliere “Play Time”: jocuri in aer liber, in parcul Herestrau
 • 5 ateliere “Rest Time”: momente de odihna si relaxare, citit, film documentar
 • 5 ateliere “Circle Time”: moment de impartasire / reamintire a activitatilor si invatamintelor zilei
 • Festivitatea de incheiere – copii si parinti: copiii alaturi de mentori vor impartasi parintilor cu ce notiuni si-au imbogatit cunoasterea, ce prieteni noi si-au facut si care sunt noile pasiuni descoperite.

Programul include activitati si proiecte transdisciplinare si respecta principiile gifted education.

Kogaion Self Mastery
Fotografie realizata de copii in cadrul programului Media Advanced Learning

Descarca programul complet
si orarul activitatilor

LOCATIE SI DOTARI

Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

Locul de desfasurare a activitatilor este situat in Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, intr-o zona linistita, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau. Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 200 mp si 11 spatii de desfasurare a activitatilor, spatioase si luminoase, desfasurate pe o suprafata de 450 mp, din care:

 • un Laborator de IT dotat cu un videoproiector si 16 laptop-uri
 • un Laborator de Stiinte, dotat cu o tabla inteligenta si material didactic specific pentru disciplinele Fizica, Chimie, Corpul uman, Pictura
 • un Laborator de Inteligenta muzicala dotat cu un videoproiector si peste 80 de instrumente muzicale si de percutie
 • Sala de Arta spectacolului si Dans dotata cu videoproiector, microfon, boxe
 • Sala de Arte martiale dotata cu saltele si materiale specifice
 • Ludoteca, in curs de amenajare, ce urmeaza a fi dotata cu videoproiector si peste 400 de volume de carti si jocuri specifice pentru copii
 • 4 Sali de clasa pentru desfasurarea activitatilor ce tin de curricula scolara, din care una dotata corespunzator pentru Clasa pregatitoare
 • o sala de servire a mesei.

 

Dotarile si materialul didactic pus la dispozitie sustin o educatie de calitate si o dezvoltare experientiala a fiecarui copil.

 

PRET TABARA URBANA

PRET

850 lei / copil (760 lei servicii educationale, transport, bilete intrare institutii de cultura + 90 lei – masa si gustare, 5 zile)

275 lei / copil pentru copiii inscrisi la programul de afterschool Kogaion Self Mastery (pentru modulele din timpul anului școlar)

 

REDUCERI

 • 10% / participant pentru PLATA INTEGRALA in 5 zile de la inscriere
 • 5% pentru fiecare nou prieten inscris
 • 10% pentru al doilea frate/sora, mama/tata

Pretul include:

 • masa de pranz si gustarea zilnica
 • transportul de la obiective la sediul Kogaion Gifted Academy
 • transportul dus-intors pentru excursia la munte si pranzul din ziua respectiva
 • intrarile la obiectivele mentionate.

TRANSPORT

Parintii vor aduce copiii la locatiile de desfasurare a activitatilor fiecarei zile.

De la obiective, transportul va fi asigurat cu un microbuz autorizat pentru transport de copii pana la sediul Kogaion Gifted Academy.

Copiii vor fi preluati de parinti seara, de la sediul Kogaion Gifted Academy.

 

MASA

Masa de pranz este oferita in sistem de catering, in 2 variante, traditional si vegetarian, de la firma Wow Catering.

Gustarea este formata din fructe si legume crude, seminte crude, fructe uscate, batoane de cereale, prajituri de casa.

Pentru inscrierea in programul Kogaion Holiday Mastery completeaza formularul de inscriere

Tabara bucuresteana de toamna de dezvoltare a abilitatilor copiilor prin enrichment si activitati culturale, interactive, de deschidere de noi orizonturi de cunoastere si de crestere a increderii in sine, organizata pentru copii intre 6 si 12 ani.

Mai multe programe pentru copii de 6 - 12 ani

Aboneaza-te la newsletter

daca vrei sa fii informat despre taberele, cursurile, conferintele, atelierele sau intalnirile organizate de noi.