Kogaion Holiday Mastery

In vacantele copiilor, intervalul orar 8.30 – 18.00: ianuarie, aprilie, iunie, iulie si noiembrie.

Grupa de varsta 6-12 ani

 

Tabere bucurestene de dezvoltare a abilitatilor copiilor prin enrichment si activitati culturale, interactive, de deschidere de noi orizonturi de cunoastere si de crestere a increderii in sine, organizata pentru copii intre 6 si 12 ani, pe parcursul unei saptamani in vacantele copiilor din lunile noiembrie, ianuarie, aprilie, iunie si iulie, in intervalul orar 8.30-18.00.

 

Programul include activitati si proiecte transdisciplinare si respecta principiile gifted education.

 

Kogaion Holiday Mastery isi propune:

 • cunosterea de sine
 • largirea orizontului de cunoastere a copiilor in domenii variate
 • dezvoltarea si consolidarea increderii si stimei de sine
 • potentarea si dezvoltarea abilitatilor native
 • eliminarea blocajelor de exprimare la nivel fizic, psihic si mental
 • dezvoltarea armonioasa a personalitatii fiecarui copil
 • dezvoltarea capacitatilor de relationare si comunicare cu sine, cu ceilalti si cu natura

Tabara urbana 18 iunie - 3 august 2018

Tabara bucuresteana de vara organizata in perioada 25 iunie – 3 august 2018, in 7 module cu tematici diferite, a cate o saptamana (5 zile) fiecare, in intervalul orar 8.30-18.30:

 

 • Modul I – 18-22 iunie 2018 – ARMONIA SPATIILOR
 • Modul II – 25-29 iunie 2018 – BUCURESTIUL IN IMAGINI
 • Modul III – 2-6 iulie 2018 – FASCINANTA ROMA ANTICA
 • Modul IV – 9-13 iulie 2018 – BUCURIA SIMTURILOR
 • Modul V – 16-20 iulie 2018 – LUMEA IN 3D
 • Modul VI – 23-27 iulie 2018 – BE A CHINESE FOR A WEEK
 • Modul VII – 30 iulie – 3 august 2018 – MATEMATICA INTUITIVA

Programul fiecarui modul cuprinde:

 • 5 ateliere “Me, myself & others”: moment de introspectie, comunicare cu sine si cu ceilalti
 • 10 ateliere enrichment din diverse domenii ale cunoasterii:
  • Modul I: Estetica si proportiile spatiilor”, “Arta textile”
  • Modul II: “Fotografie”, “Bucurestiul de ieri si de azi. Atelier de cultura si civilizatie”
  • Modul III: “Cultura si civilizatia Romei antice”, “Constructia castrului roman”
  • Modul IV: “Exploram simturile”, “Gust si culoare in mancare”
  • Modul V: “Geometria naturii in arta”, “Arhitectura”
  • Modul VI: “Cultura si civilizatia Chinei antice”, “Atelier lingvistic”
  • Modul VII: “Soroban – Aritmetica mentala japoneza”, “Arta spectacolului”
 • 5 ateliere “Play Time”: jocuri in aer liber, in parcul Herestrau
 • 5 ateliere “Rest Time”: momente de odihna si relaxare, citit, film documentar
 • 5 ateliere “Circle Time”: moment de impartasire / reamintire a activitatilor si invatamintelor zilei
 • Festivitatea de incheiere – copii si parinti: copiii alaturi de mentori vor impartasi parintilor cu ce notiuni si-au imbogatit cunoasterea, ce prieteni noi si-au facut si care sunt noile pasiuni descoperite.

Programul include activitati si proiecte transdisciplinare si respecta principiile gifted education.

 

Echipa educationala

Andrei Stan

ANDREI STAN

Regizor de film, fotograf

 

Andrei a absolvit in 2011 facultatea de Stiinte Politice la SNSPA. Ceva din interiorul lui l-a indemnat insa sa caute o alta cale, mai apropiata de lumea lui interioara. A ascultat cu curaj vocea interioara si a ales sa impartaseasca celorlalti gandurile, trairile si universul viselor lui, in imagine si sunet. A urmat licenta in regie la Met Film School din Londra unde si-a confirmat pasiunea pentru film si arta.

Prima recunoastere pe plan profesional nu s-a lasat prea mult asteptata, Andrei castigand cu unul din primele sale proiecte ca scenarist si regizor de film premiul la Festivalul din Toronto.

Ziua film, seara exercitiu continuu al libertatii artistice: fotografii, colaje, arta vizuala impletita cu explorarea sunetelor si muzica.

Dragos Marinescu

DRAGOS MARINESCU

Doctor in stiinte istorice, profesor de istorie, formare psiho-pedagogica

 

Dragos este licentiat in istorie, specializarea Istoria Medievala a Romaniei. A absolvit un Master in istorie la Universitatea Bucuresti, Specializarea Bizantinologie (1999) si este Doctor in stiinte istorice (2010).

Lucreaza cu copiii de gimnaziu si de liceu de peste 16 ani.

De asemenea, Dragos a urmat cursuri de gandire critica si formare psiho-pedagogica, fiind organizatorul a numeroase activitati legate de educatie cu profesori si copii din tara si Uniunea Europeana.

Ioana Nicolescu

IOANA NICOLESCU

Arhitect

 

Ioana este arhitect. Pregatirea academica si profesionala a inceput-o in Romania si a continuat-o, cu sprijinul unor burse de studiu, in Olanda.

In 2012 a lucrat intr-un birou de arhitectura olandez unde a invatat sa proiecteze cladiri de scoli si gradinite, luand astfel contact cu un alt mod de gandire al spatiului destinat copiilor. Totodata cursurile din Olanda au deschis si alte drumuri, dezvoltandu-i un interes sporit pentru arhitectura sustenabila si biomimetism.

In prezent lucreaza la propriile ei proiecte de arhitectura si colaboreaza cu Delia Popa intr-un proiect sensibil, dedicat educatiei prin arhitectura.

Delia Popa

DELIA POPA

Arhitect, designer, grafician

 

Delia este absolventa a Universitatii de arhitectura ”Ion Mincu” (2004-2010), mediu care, spune ea, a deschis multe drumuri in viata: arhitectura, design interior, peisagistica, grafica, design de produs si scenografie.

Multiplele conexiuni intre forma si functiune, ajungand la esenta lucrurilor, i-au deschis calea catre explorarea identitatilor vizuale, ca si grafician. In prezent este autoarea multor logo-uri pentru firme si institutii din tara si strainatate. Considera ca un proiect de arhitectura este complet atunci cand cuprinde si studiul identitatii vizuale.

A studiat numerologia si este pasionata de geometria descriptiva pe care o preda in cadrul cursurilor de arhitectura. Este membru fondator ”Atelierul 5”, in care se desfasoara aceste cursuri pregatitoare. Inclinatia catre profesia de meditator o are de mic copil si crede ca implinirea pentru cunostintele acumulate vine prin daruirea lor celorlalti, in special copiilor.

Marcel Anghel

MARCEL ANGHEL

Diplomat

 

Marcel este diplomat. A absolvit Facultatea de drept, Facultatea de Stiinte politice la Universitatea Bucuresti, detine un MBA la Universitatea din New Jersey, un Master in Exegeza si hermeneutica la Facultatea de Teologie si un Master in Diplomatie si Securitate la SNSPA.

Experienta sa interculturala si pasiunea pentru limba chineza l-au ajutat sa interactioneze foarte usor cu copiii, sustinand de cativa ani cursuri de limba chineza pentru copii.

Marcel este mentor colaborator Kogaion Gifted Academy din anul 2018.

Iulian Glita

IULIAN GLITA

Actor liber profesionist, regizor, scenograf

 

Iulian este actor liber profesionist, regizor si scenograf. A absolvit Facultatea de Teatru si Televiziune, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca. A acumulat o vasta experienta in art-terapie si psihodrama cu oameni privati de libertate din penitenciarul Rahova Bucuresti.

Iulian a jucat in numeroase piese de teatru: “Deformatii” la Teatrul Luni (2008); “Obsession” la Teatrul in Culise (2013); “Kasa poporului” la Teatrul Godot (2011); “Te vei intoarce in Galapagos” la Teatrul de Comedie (2006); “De veghe in lanul de secara” la Teatrul Mic (2004).

Precum si in filme ca: “Minunata nefericire” (2009); “Coridorul lui Statxovic” (2008); Pumpkinhead: Ashes to Ashes / Furia monstrului 3: Tarana si cenusa” (2006)

De asemenea, in calitate de regizor a luat premiul pentru cel mai bun spectacol in cadrul Festivalului Fringe, Iasi, 2013, cu spectacolul Obsession.

IRINA VASILACHE

Pedagog, consilier pentru dezvoltare personala, formator

 

Irina este absolventa a Colegiului de Institutori Waldorf din Bucuresti (1999-2002), specializare  institutori – cultura fizica – euritmie. Este de asemenea, licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii   Bucuresti (2004-2008), specializare pedagogie. Dezvoltarea personala este una din pasiunile ei, in anul 2014 obtinand si un certificat in acest sens.

Initial a lucrat in domeniul financiar bancar, apoi a ales sa-si urmeze inima si sa faca ceea ce si-a dorit inca de mica: sa lucreze cu copii.

Irina, care este si mama unei  fetite de 12 ani, crede cu tarie ca in educatie este importanta rabdarea, autenticitatea, echilibrul, ca adevarata libertate vine dintr-o temeinica si continua  autocunoastere. Dupa parerea ei predarea vie, insotita de experiente diverse, directe, pline de sens, este cheia. Cheia de care copiii au nevoie, pentru a se dezvolta armonios.

MADALINA RADU

Profesor

 

Madalina este profesoara de limbile romana si engleza, fiind absolventa a Facultatii de Litere din Bucuresti, specializare Limba si literatura romana – Limba si literatura engleza. A urmat mai apoi cursurile de Master in Comunicare Audio-vizuala in cadrul SNSPA.

Cu o experienta de 8 ani in invatamantul prescolar si primar, urmand alternativa Step by Step, Madalina este de parere ca cel mai frumos lucru este sa poti contribui la educatia unui copil. Miracolul copiilor consta in faptul ca nu stim cum se vor schimba sau cine vor deveni, dar e de datoria noastra sa-i indrumam si sa le fim aproape pana cand vom deveni treptat tot mai putin necesari.

Madalina este mentor permanent Kogaion Gifted Academy din anul 2017.

Pret tabara urbana

Pret / modul – 685 lei 

Pretul include pachetul educational si masa de pranz si gustarea zilnica.

REDUCERI

 • 5% pentru 2 module
 • 10% pentru 3 module
 • 15% pentru 4 module
 • 17% pentru 5 module
 • 20% pentru 6 module
 • 10% pentru al doilea frate/sora
 • 13% pentru al treilea frate/sora

Reducerea maxima acordata pentru un copil este de 15% si se aplica la pretul pachetului educational.

 

Masa si transport

MASA

Masa de pranz este oferita in sistem de catering, in 2 variante, traditional si vegetarian, de la firma Delicios Food.

Gustarea este formata din fructe si legume crude, seminte crude, fructe uscate, batoane de cereale, prajituri de casa.

Pretul mesei este de 18 lei / zi.

TRANSPORT

Parintii vor aduce copiii la locatiile de desfasurare a activitatilor fiecarei zile.

De la obiective, transportul va fi asigurat cu un microbuz pana la sediul Kogaion Gifted Academy. Copiii vor fi preluati de parinti seara, de la sediul Kogaion Gifted Academy (Sos. Nordului 94F).

 

Modalitatea de inscriere / Rezervare loc

1.  Completarea formularului de inscriere 

2.  Plata avansului de 30%, prin transfer bancar (255 lei / copil)

3. Plata diferentei de 70% cel mai tarziu pe data de 5 ianuarie 2018.

* Diferenta de plata se poate achita si cu cardul bancar.

** Avansul nu este returnabil.

Spatiu si dotari

Locul de desfasurare al activitatilor este situat in Bucuresti, pe Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, intr-o zona linistita, la 100 m de Clubul de inot Persepolis si la numai 50 de metri de Parcul Herestrau, unde se afla multiple facilitati sportive si de divertisment, intre care: teren de baschet si handbal, teren de ping-pong, alei astfaltate ce permit plimbari cu bicicleta si trotineta.

Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 200 mp si 11 spatii de desfasurare a activitatilor, spatioase si luminoase, desfasurate pe o suprafata de 450 mp, din care:

 • un Laborator de IT dotat cu un videoproiector si 16 laptop-uri
 • un Laborator de Stiinte, dotat cu o tabla inteligenta si material didactic specific pentru disciplinele Fizica, Chimie, Corpul uman, Pictura
 • un Laborator de Inteligenta Muzicala dotat cu un videoproiector si peste 80 de instrumente muzicale si de percutie
 • o Sala de Arta Spectacolului si Dans dotata cu videoproiector, microfon, boxe
 • o Sala de Arte Martiale dotata cu saltele si materiale specifice
 • o Ludoteca, in curs de amenajare, ce urmeaza a fi dotata cu videoproiector si peste 400 de volume de carti si jocuri specifice pentru copii
 • 4 Sali de clasa pentru desfasurarea activitatilor ce tin de curricula scolara, din care una dotata corespunzator pentru Clasa pregatitoare
 • o sala de servire a mesei

Dotarile si materialul didactic pus la dispozitie sustin o educatie de calitate si o dezvoltare experientiala a fiecarui copil.

PROGRAMUL COMPLET

Completeaza campurile de mai jos pentru a descarca programul complet.

Inscriere la tabara urbana Kogaion Holiday Mastery