Kogaion Family Mastery

Tabara de dezvoltare personala de descoperire a potentialului familiei, adresata copiilor intre 4 si 16 ani si parintilor. Cu participarea exclusiva a prof dr. Florian Colceag si a psiholog dr. Andreea Olteanu

Kogaion Family Mastery este primul program gifted education de dezvoltare personala din Romania adresat copiilor si parintilor.

Taberele se desfasoara incepand din vara anului 2013 intr-un format unic COPIL-PARINTE-MENTOR, in vacantele copiilor.

Urmarind educatia individualizata si respectand principiile gifted education, Kogaion Family Mastery  are ca obiectiv identificarea, recunoasterea si recuperarea potentialelor native ale fiecarui copil, materializate in constituirea unui profil psihoaptitudinal al copiilor.

Taberele se adreseaza intregii familii, patternul educational inovator al curriculei cuprinzand 3 tipuri de ateliere atat pentru copii cat si pentru parinti: dezvoltare personala, enrichment, parenting.

Echipa educationala este cuprinsa din 6 specialisti din diverse domenii ale cunoasterii si intre 1 si 3 voluntari.

Curriculum este elaborat de D-na Diana Petcu in colaborare cu prof. dr. Florian Colceag, unul dintre puţinii specialişti din România care foloseşte metode neconventionale în educaţie, si cuprinde caracteristicile psihologice ale fiecarei grupe de varsta pentru care sunt organizate taberele.

Profesorul Colceag este de parere ca generaţiile mici au unele abilităţi absolut fenomenale, cum ar fi capacitatea de a observa semnificativul şi de a face scenarii pertinente. Inventivitatea şi creativitatea acestora se dezvoltă exploziv, până la vârsta de 12 ani, insa atunci cand nu este încurajată, nu se mai dezvoltă. Profesorul Colceag sustine ca acolo unde există un mediu de încurajare, familial si social, capacitatile si potentialul copiilor continuă să se dezvolte pana la un foarte înalt nivel.

Programul cuprinde:

–       ateliere de parenting cu prof. dr. Florian Colceag, pe specificul si caracteristicile varstei copiilor din tabara

–       ateliere dezvoltare personala cu psiholog Andreea Olteanu

–       ateliere enrichment organizate pe 3 paliere, in domeniul artelor, stiintelor si muzicii cu mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii

–       Evaluari cu prof. dr. Florian Colceag – identificare aptitudini native si directii de performanta

–       Sedinte individuale cu psiholog dr. Andreea Olteanu si grupuri Autocunoastere

–       Elaborare Raport al taberei pentru fiecare copil

–       Spectacol de teatru oferit de copii parintilor

–       Spectacol surpriza oferit de parinti copiilor

–       expozitie de arta

–       carnaval si jocuri recreativ educative

–       proiectii filme

–       drumetie

–       foc de tabara

–       7 zile pensiune completa

Programul este structurat pe 3 grupe de varsta: 4-6 ani, 6-12 ani si 12-16 ani:

–       Grupa 4-6 ani: 30.06-06.07.2018, 25-31.08.2018

–       Grupa 6-12 ani: 31.03-06.04.2018, 07-13.07.2018

–       Grupa 12-16 ani: 28.07-03.08.2018

Locatie – Moeciu de Sus, pensiunea Nicoleta – http://www.moeciu-nicoleta.ro

GALERIE FOTO

FORMULAR PRE-INSCRIERE