Technology Advanced Learning

Copii cu abilitati in domeniul IT, cu pasiune pentru tehnologie

Ceea ce, la un moment dat, parea passepartout-ul viitorului, acum reprezinta viata noastra de zi cu zi.

Tehnologia este un subiect omniprezent in viata noastra si, cu toate acestea, este perceputa din ce in ce mai mult ca o „cutie neagra magica”, unde nu se pun intrebari cu privire la ideile, limbajul sau instrumentele care creeaza minunile si solutiile crizelor din epoca noastra.

Stiind ca multi copii au o adevarata pasiune si talent pentru tehnologie, programul Technology Advanced Learning creeaza un spatiu in care vor afla mai multe despre alfabetul specific care construieste lumea noastra tehnologica.

De aceea, ne concentram asupra dobandirii si dezvoltarii competentelor-cheie in tehnologia informatiei (IT) si in elemente de programare matematica (Python). Mai mult, discutam despre rolul tehnologiei in trecut, subliniind ciclurile tehnologiei in timp.

Grupa de varsta: 7-12 ani

Participanti: copii pasionati de tehnologie

Perioada: pe parcursul anului scolar, luni, orele 16.00 – 19.00

Locatie: Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

Mentori: 2  specialisti si mentori invitati

Nr. participanti: 15 copii

Activitati: 3 activitati saptamanale si 1 activitate trimestriala

Sesiuni anuale: 29 intalniri (octombrie 2018 – iunie 2019)

kogaion enrichment academy

OBIECTIVE

 • sa isi largeasca orizontul cunoasterii plecand de la armonia naturii in corelatie cu rolul omului pe Pamant, de la intelegerea istoriei si a vechilor culturi si civilizatii in corelatie cu dezvoltarea de noi tehnologii si cu depasirea crizelor globale, de la explorarea naturii si a macrocosmosului la intelegerea microcosmosului, de la intelegerea nevoilor propriei persoane in corelatie cu nevoile altora, de la intelegerea propriilor capcane ale mintii la patrunderea universului atat de sensibil dar si atat de complex al omului;
 • sa isi prezinte propriile proiecte si sa se angreneze in dezbateri privind lucrarile lor si ale altor colegi;
 • sa invete limbajul de programare Python si aplicatiile in care poate fi folosit.

STRUCTURA PROGRAM

Programul cuprinde:

 • 29 de intalniri desfasurate in perioada 01.10.2018-03.06-2019 conform calendarului, structurate astfel:
  • activitati saptamanale – in fiecare zi de luni in intervalul 16.00-19.00, exclusiv pe perioada vacantelor si a sarbatorilor legale:
   • 16.00-17.00 – Cunoastere integrata
   • 17.00-18.00 – Programare computerizata
   • 18.00-19.00 – Tehnologii revolutionare
  • activitati trimestriale – stabilite impreuna cu mentorii care pot consta in: vizite programate la institutii si companii specializate, locatii de cultura, institute de cercetare, dezbateri impreuna cu personalitati specializate intr-unul dintre domeniile studiate, excursii, expeditii, precum si orice alte activitati identificate impreuna cu mentorul si care au ca obiectiv interactiunea directa dintre copil si mediul de desfasurare specific domeniilor studiate.
technology advanced learning

ATELIERE SAPTAMANALE

- luni, 16.00-19.00 -

In fiecare zi de luni, in intervalul 16.00-19.00, exclusiv pe perioada vacantelor si a sarbatorilor legale.

CUNOASTERE INTEGRATA

luni, 16.00-17.00

 

Atelier multidisciplinar, de deschidere a orizontului cunoasterii, bazat pe teoria complexitatii vietii, plecand de la armonia naturii in corelatie cu rolul omului pe Pamant, de la cauzalitate la logica fenomenelor si existentei.

Atelierul raspunde „De ce-ului” copiilor, curiozitatii si nevoii de cunoastere in orice domeniu.

Atelierul se desfasoara interactiv, cu ajutorul unor mijloace moderne de educatie, folosind tabla inteligenta si videoproiector.

Atelierul creeaza un bagaj informational cognitiv de calitate, copiii fiind incurajati sa puna intrebari despre lumea in care traiesc, despre natura inconjuratoare si natura proprie.

MENTOR

 

Cursul este sustinut de o echipa de mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, adevarate modele umane de viata, intre care mentionam: prof. dr. Florian Colceag, specialist international gifted education, doctor in economie, matematician, specialist in modelare matematica; explorator Uca Marinescu; scriitor si jurnalist Alexandru Mironov, etc.

PROGRAMARE COMPUTERIZATA

luni, 17.00-18.00

 

Atelier care urmareste identificarea si dezvoltarea pasiunii pentru cunoasterea calculatorului si a modului de operare Python, mergand pe dezvoltarea inteligentei logico-matematice.

Atelierul se desfasoara in Laboratorul de informatica.

MENTOR

 

Cursul este sustinut de o echipa de mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, adevarate modele umane de viata, intre care mentionam: prof. dr. Florian Colceag, specialist international gifted education, doctor in economie, matematician, specialist in modelare matematica; explorator Uca Marinescu; scriitor si jurnalist Alexandru Mironov, etc.

Descarca programul complet

LOCATIE SI PRET

LOCATIE SI DOTARI

Bucuresti, sediul Kogaion Gifted Academy

Locul de desfasurare a activitatilor este situat in Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, intr-o zona linistita, la numai 50 de metri de Parcul Herestrau. Imobilul dispune de o curte interioara in suprafata de 200 mp si 11 spatii de desfasurare a activitatilor, spatioase si luminoase, desfasurate pe o suprafata de 450 mp, din care:

 • un Laborator de IT dotat cu un videoproiector si 16 laptop-uri
 • un Laborator de Stiinte, dotat cu o tabla inteligenta si material didactic specific pentru disciplinele Fizica, Chimie, Corpul uman, Pictura
 • un Laborator de Inteligenta muzicala dotat cu un videoproiector si peste 80 de instrumente muzicale si de percutie
 • Sala de Arta spectacolului si Dans dotata cu videoproiector, microfon, boxe
 • Sala de Arte martiale dotata cu saltele si materiale specifice
 • Ludoteca, in curs de amenajare, ce urmeaza a fi dotata cu videoproiector si peste 400 de volume de carti si jocuri specifice pentru copii
 • 4 Sali de clasa pentru desfasurarea activitatilor ce tin de curricula scolara, din care una dotata corespunzator pentru Clasa pregatitoare
 • o sala de servire a mesei.

Dotarile si materialul didactic pus la dispozitie sustin o educatie de calitate si o dezvoltare experientiala a fiecarui copil.

PRET

 • 4.680 lei / an

Pretul include know-how-ul celor 29 de sesiuni a cate 3 ore fiecare, desfasurate in cadrul Kogaion Gifted Academy, baza materiala si didactica pusa la dispozitie.

 

Pretul nu include:

 • transportul
 • masa servita sau intrarile la diferitele obiective culturale desfasurate pe parcursul anului, in Bucuresti sau in tara.

Pentru copiii care nu doresc participarea la evenimentele anuntate, nu se asigura supraveghere in cadrul Kogaion Gifted Academy si nu se returneaza contravaloarea sesiunilor respective, acestea facand parte integranta din program.

Pentru inscrierea in programul Technology Advanced Learning completeaza formularul de inscriere

Program adresat copiilor intre 7-12 ani, cu abilitati in domeniul IT, cu pasiune pentru tehnologie, dornici de cunoastere si de a performa in domeniul de pasiune.