Kogaion Advanced Learning

Program de cultivare si dezvoltare a abilitatilor pentru copii intre 9 si 13 ani

Kogaion Advanced Learning este un program de cultivare a abilitatilor copiilor ce are ca obiectiv deschiderea orizontului de cunoastere si aprofundarea notiunilor specifice in domenii nisa legate de artele vizuale, tehnologie, matematica, media si stiinte, precum si interactiunea directa cu mediul in care isi desfasoara activitatea profesionisti din domeniile respective.

Programul are la baza in curriculum individualizat, transdisciplinar de enrichment si este adresat copiilor intre 9 si 13 ani.

Programele desfasurate sunt:

1. Technology Advanced Learning – se adreseaza copiilor dornici de cunoastere, cu abilitati in domeniul IT si pasiune pentru tehnologie. Isi vor largi orizontul cunoasterii plecand de la complexitatea si multidimensionalitatea existentei, invatand despre obiceiurile vechilor culturi si civilizatii in corelatie cu  ciclicitatea noi tehnologii – crize globale si finalizand cu elemente de programare matematica in studiul programului Python. 

Technology Advanced Learning
Luni - Technology Advanced Learning
Visual Advanced Learning
Marti - Visual Advanced Learning

2. Visual Advanced Learning – un program complex, adresat cu predilectie copiilor vizuali, unde acestia invata cum sa transpuna realitatea in imagini cu ajutorul Photoshop, cum sa dezvolte proiecte arhitecturale cu ajutorul Arhicad si cum sa isi exprime ideile si emotiile prin diferite stiluri de pictura.

3. Mathematics Advanced Learning – se adreseaza copiilor cu pasiune pentru matematica, dornici sa descopere complexitatea problemelor de logica matematica, a celor de geometrie Euclidiana si geometrie descriptiva, prin intelegerea corelativa a celor 2 abordari si dezvoltarea spatialitatii si geometriei vietii.

Mathematics Advanced Learning
Miercuri - Mathematics Advanced Learning
Science Advanced Learning
Joi - Science Advanced Learning

4. Science Advanced Learning – un program 100% experimental in care copiii pleaca de la de la cunoasterea legilor universului la Fizica experimentala, trec prin explorarea elementelor naturii si a macrocosmosului la Chimie experimentala si ajung sa inteleaga microcosmosul si universul numit OM la Anatomie. 

 

5. Media Advanced Learning – un program in care copiii invata tehnici media, cum sa efectueze fotografii peisagistice, care sunt provocarile unui ecosistem si dezvolta abilitati practice pe care la sfarsit le concretizeaza intr-un reportaj in Delta Dunarii.

Media Advanced Learning
Vineri - Media Advanced Learning

DESCARCA PROGRAMUL COMPLET

Pentru inscrierea la modulele Kogaion Advanced Learning completeaza formularul de inscriere

Un program ce are la baza in curriculum individualizat, transdisciplinar de enrichment, fiind adresat copiilor intre 9 si 13 ani.