Inscriere programe

Programul KOGAION SELF MASTERY se adreseaza copiilor din clasele 0 – IV si pleaca de la premisa ca fiecare copil este unic, inzestrat cu anumite potentiale pe care noi ca mentori si dvs. ca parinti avem datoria sa le descoperim si sa ii ajutam sa le dezvolte.

Programul se desfasoara 5 zile / saptamana, de luni pana vineri, intre orele 12.00 – 18.00/19.00 si cuprinde:

– primirea si servirea mesei – 1 ora/zi

– activitati curricula scolara – 2 ore/zi

– activitati curricula enrichment – 2 ore/zi

– activitati educatie motrica – 1 ora/zi

– activitati de lectura – 1 ora/zi

 

 

Programul KOGAION ADVANCED LEARNING are la baza in curriculum individualizat, transdisciplinar de enrichment si este adresat copiilor intre 9 si 13 ani.

Modulele componente sunt:

1. Visual Advanced Learning – un program complex, adresat cu predilectie copiilor vizuali, unde acestia invata cum sa transpuna realitatea in imagini cu ajutorul Photoshop, cum sa dezvolte proiecte arhitecturale cu ajutorul Arhicad si cum sa isi exprime ideile si emotiile prin diferite stiluri de pictura.

2. Technology Advanced Learning – se adreseaza copiilor dornici de cunoastere, cu abilitati in domeniul IT si pasiune pentru tehnologie. Isi vor largi orizontul cunoasterii plecand de la complexitatea si multidimensionalitatea existentei, invatand despre obiceiurile vechilor culturi si civilizatii in corelatie cu  ciclicitatea noi tehnologii – crize globale si finalizand cu elemente de programare matematica in studiul programului Python. 

3. Mathematics Advanced Learning – se adreseaza copiilor cu pasiune pentru matematica, dornici sa descopere complexitatea problemelor de logica matematica, a celor de geometrie Euclidiana si geometrie descriptiva, prin intelegerea corelativa a celor 2 abordari si dezvoltarea spatialitatii si geometriei vietii.

4. Science Advanced Learning – un program 100% experimental in care copiii pleaca de la de la cunoasterea legilor universului la Fizica experimentala, trec prin explorarea elementelor naturii si a macrocosmosului la Chimie experimentala si ajung sa inteleaga microcosmosul si universul numit OM la Anatomie. 

5. Media Advanced Learning – un program in care copiii invata tehnici media, cum sa efectueze fotografii peisagistice, care sunt provocarile unui ecosistem si dezvolta abilitati practice pe care la sfarsit le concretizeaza intr-un reportaj in Delta Dunarii.