Conferinte

Scoala 45 Titu Maiorescu si Asociatia Parintilor in parteneriat cu Kogaion Gifted Academy organizeaza in data de 5 noiembrie 2019, orele 16.30

 

Conferinta

„Pedagogia pe varste si profesiile viitorului”

sustinuta de prof. dr. Florian Colceag

La conferinta sunt invitati parintii si cadrele didactice din Scoala 45 Titu Maiorescu.

Despre Prof. Dr. Florian Colceag

 

Expert international Gifted Education, promotor gifted education in Romania, doctor in economie, matematician, Fondator Kogaion Gifted Academy si Human Knowledge Research Development Instituite.  www.hkrdi.org
Prof. Dr. Florian Colceag a antrenat lotul olimpic de matematica, fiind detinator al unui record mondial – 84 de medalii obtinute de elevii pe care i-a instruit la olimpiadele internationale de matematica  (din care 60 de aur).
Este expert international gifted education, specialist in modelare matematica, inventatorul fractalilor algebrici, activand ca si consultant in multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizica, biologie celulara, educatie, sociologie, teoria complexitatii, economie, in cadrul Institutului European de Integrare si a Centrului pentru Studii Complexe.
Este membru in renumite organizatii internationale, precum World Council for Gifted and Talented Children (WCGTC), European Council for High Ability(ECHA), Pacific Federation of the WCGTC, Clubul de la Roma, Australian Gifted Education(AUSTEGA).
A fost desemnat personalitatea europeana a anului 2007.
Este specialist in dezvoltarea de curicule in diferite sisteme de educatie, in modelare economica, sustenabilitate, dezvoltare, globalizare.
Articolele curente pot fi citite aici: www.hkrdi.org

Formular de inscriere

Kogaion Gifted Academy

Afterschool, Tabere copii, Tabere copii si parinti, Cursuri enrichment, Conferinte

Kogaion Gifted Academy este dezvoltator programe de identificare si dezvoltare a abilitatilor si pasiunilor copiilor intre 3 si 16 ani, ce au la baza curricula gifted education.

Pana in prezent Kogaion Gifted Education a dezvoltat 11 programe de educatie alternativa structurate sub indrumarea directa a prof. dr. Florian Colceag, avand la baza un curriculum integrat si/sau individualizat, care urmeaza caracteristicile si nevoile de invatare ale fiecarei etape de varsta ale copiilor.

Cine poate participa?

Conferinta este un eveniment dedicat in exclusivitate parintlor si cadrelor didactice din scoala 45 Titu Maiorescu Bucuresti. 

Informatii suplimentare

Pentru intrebari sau detalii suplimentare legate de conferinta si workshop-uri:

Rodica Efros, Director educational KGA – 0754.436.305

rodica@kogaionacademy.ro