Tabara pentru parinti si copii gifted 7-12 ani

Tabara pentru parinti si copii gifted 7-12 ani

Kogaion Gifted Children este un program academic de constientizare si valorizare a potentialelor creative inalte ale copiilor gifted, de sustinere si incurajare a parintilor acestora.

Pe parcursul celor 7 zile petrecute impreuna vom stimula gandirea creativa a copiilor si spiritul lor de colaborare, insotindu-i pe un parcurs ce ii va conduce atat la realizarea unui proiect comun de combatere a crizelor mediului inconjurator, cat si la descoperirea celor mai bune metode pentru gestionarea si dezvoltarea potențialului lor cel mai înalt.

Prezenta celor 8 mentori specializati in diverse domenii ale cunoasterii, cu pregatire psiho-pedagogica si formare in metoda pedagogiei de excelenta a prof. Dr. Florian Colceag ii va ajuta sa inceapa o calatorie de intelegere a propriei persoane in raport cu capacitatile lor ridicate, cu ceilalti si cu mediul inconjurator. Este un parcurs de imbogatire care incepe in tabara, prin aprinderea unei scantei ce va continua sa creasca pe tot parcursul dezvoltarii si evolutiei copilului.

In acest sens, familia este o parte decisiva a acestui parcurs, motiv pentru care tabara se adreseaza si parintilor, care vor descoperi cum sa-si ajute copiii cu potential inalt pe calea dezvoltarii fizice, mentale si emotionale.

Kogaion Gifted Children va avea loc în perioada 1-7 septembrie 2018 la Moieciu de Sus.

 

DETALII SI INSCRIERI: http://kogaionacademy.ro/programe/kogaion-gifted-children/

 

Details

Starts On

01.09.2018 - 12:00

Ends On

07.09.2018 - 12:00

Venue

Moeciu de Sus

Str. Bangaleasa nr.138
Moeciu de Sus
Romania
507134
P: 0040745022074
http://www.moeciu-nicoleta.ro
Show map