Tabara pentru parinti si copii 4-6 ani

Tabara pentru parinti si copii 4-6 ani

Tabara de dezvoltare personala de descoperire a potentialului familiei, adresata copiilor intre 4 si 6 ani si parintilor, cu participarea exclusiva a prof. dr. Florian Colceag.

Kogaion Family Mastery este primul program gifted education de dezvoltare personala din Romania adresat copiilor si parintilor.

Taberele se desfasoara incepand din vara anului 2013 intr-un format unic COPIL-PARINTE-MENTOR, in vacantele copiilor.

Urmarind educatia individualizata si respectand principiile gifted education, Kogaion Family Mastery are ca obiectiv identificarea, recunoasterea si recuperarea potentialelor native ale fiecarui copil, materializate in constituirea unui profil psihoaptitudinal al copiilor.

Profesorul Florian Colceag este de parere ca generatiile mici au unele abilitati absolut fenomenale, cum ar fi capacitatea de a observa semnificativul si de a face scenarii pertinente. Inventivitatea si creativitatea acestora se dezvolta exploziv, pana la varsta de 12 ani, insa atunci cand nu este incurajata, nu se mai dezvolta. Profesorul Colceag sustine ca acolo unde exista un mediu de incurajare, familial si social, capacitatile si potentialul copiilor continua sa se dezvolte pana la un nivel foarte inalt.

 

DETALII SI INSCRIERI: http://kogaionacademy.ro/programe/kogaion-family-mastery/

Details

Starts On

25.08.2018 - 12:00

Ends On

31.08.2018 - 12:00

Venue

Moeciu de Sus

Str. Bangaleasa nr.138
Moeciu de Sus
Romania
507134
P: 0040745022074
http://www.moeciu-nicoleta.ro
Show map